Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Top lista za mjesec srpanj 2008. godine

Na prvom mjestu ljestvice načitanijih knjiga tijekom mjeseca srpnja nalazi se nova knjiga KS-a Postati čovjekom uvijek rado čitanoga autora Jeana Vaniera. Odmah iza nje, na drugom mjestu, nalazi se prigodna knjiga Phila Bosmansa, Za sreću u dvoje, dok je na trećem mjestu knjiga koja svakog pojedinca potiče na razmišljanje o vlastitima temeljima vjere, Susret sa živi Bogom, autora Tomislava Ivančića. Na četvrtom mjestu ljestvice nalazi se novo popravljeno i dopunjeno izdanje Drugi vatikanski koncil: Dokumenti.
Na preostale tri pozicije top liste nalazi na petom mjestu Jean Vanier sa knjigom Sveta povijest osobe, na šestom mjestu Aurelije Augustin, sa knjigom Ispovijesti te na sedmom mjestu Tomislav Ivančić sa djelom 33 meditacije.

Misao dana

Prilično ludo što je Duh Sveti tada učinio. Jeruzalem, prije 2000 godina: Isusovi su prijatelji zajedno, nekako bez plana, a onda im Duh Sveti iznenada okrene život naglavačke. U Bibliji stoji: Duh Sveti poput ognjenih jezika siđe na apostole. Tamo piše i: Svatko svakoga iznenada može razumjeti, čak i ako ovaj govori kineski, tajski ili svahili. I svi mogu biti zajedno. Najednom apostoli osjećaju hrabrost i shvaćaju što je njihova zadaća. Dvije tisuće godina poslije… i još se uvijek govori o tom događaju, još uvijek ljudi kažu: Duh Sveti djeluje i danas. (Stephan Sigg, “Što ti želim za krizmu”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.