Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Top lista za mjesec studeni 2007. godine

top_lista12_2007.jpg

Na vrhu ljestvice najprodavanijih knjiga za mjesec studeni 2007. godine nalaze se biblijska razmišljanja autora Adalberta Rebića Homilije za liturgijsku godinu A. Tim je djelom autor Adalbert Rebić zaokružio cijelinu homilija za liturgijsku godinu A, B i C.
Na drugom i četvrtom mjestu top liste nalazi se Joseph Ratzinger - papa Benedikt XVI. sa novim djelom Božji sjaj u našem vremenu i uvijek rado čitanim dokumentom Sacramentum caritatis – Saktament ljubavi. Na trećem mjestu top liste je djelo Phila Bosmansa Za sreću u dvoje
Na preostale tri pozicije top liste smjestio se poznati njemački duhovni pisac Anselm Grün sa djelima 50 anđela za godinu, Živi i rasti, te djelom koje je napisao sa autoricom Lindom Jarosch Živi što jesi. _ivi_i_rasti.jpg

Misao dana

Danas slavimo tvoju krizmu. Dugo si se za to pripremao, razbijao glavu mnogim pitanjima. Krenuo si tragom Boga, Isusa i Duha Svetoga, pronašao odgovore, ispitivao ih, odbacivao, mijenjao ih drugima. Sad sjedimo zajedno, nazdravljamo i veselimo se. Ovo nije dan kao ostala 364 u godini. Želimo ti Božji blagoslov, čestitamo. Vadimo pametne telefone, smijemo se u kameru, stavljamo fotografije ovoga posebnog dana na internet i sa svim ljudima na svijetu koji ove godine slave krizmu želimo ti: Neka Duh Sveti bude s tobom. Danas slavimo tvoju krizmu. Neka Duh Sveti bude s tobom sa svakim jutrom koje sviće i svake noći kad liježeš spavati. Neka te čuva, i kad ti glava bude kao ispražnjena, neka je napuni novim idejama. Kad stojiš pred golemim brdom, već sad bez daha i umornih nogu, neka te on žustro podigne. Pa i kad nemaš plan kamo želiš ići i ne znaš koji je pravi smjer, uzdaj se: Duh Sveti će ti pokazati kamo te vodi! (Stephan Sigg, “Što ti želim za krizmu”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.