Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Top lista za mjesec studeni 2007. godine

top_lista12_2007.jpg

Na vrhu ljestvice najprodavanijih knjiga za mjesec studeni 2007. godine nalaze se biblijska razmišljanja autora Adalberta Rebića Homilije za liturgijsku godinu A. Tim je djelom autor Adalbert Rebić zaokružio cijelinu homilija za liturgijsku godinu A, B i C.
Na drugom i četvrtom mjestu top liste nalazi se Joseph Ratzinger - papa Benedikt XVI. sa novim djelom Božji sjaj u našem vremenu i uvijek rado čitanim dokumentom Sacramentum caritatis – Saktament ljubavi. Na trećem mjestu top liste je djelo Phila Bosmansa Za sreću u dvoje
Na preostale tri pozicije top liste smjestio se poznati njemački duhovni pisac Anselm Grün sa djelima 50 anđela za godinu, Živi i rasti, te djelom koje je napisao sa autoricom Lindom Jarosch Živi što jesi. _ivi_i_rasti.jpg

Misao dana

Dragi prijatelji, ne zaboravite: vi ste njiva vjere! Vi ste Kristovi atleti! Vi ste graditelji jedne ljepše Crkve i jednoga boljeg svijeta. (Papa Franjo, „Poruke mladima”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.