Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Top lista za mjesec studeni 2008. godine

Najprodavanija knjiga koja dominira prvim mjestom KS-ove top liste je knjiga Anselma Grüna 50 anđela za dušu. Odmah iza nje, na drugom mjestu, nalazi se knjiga Phila Bosmansa, Ususret Božiću dok je na trećem mjestu djelo Stjepana Kušera Bog kršćanske objave.

Na četvrtom i petom mjestu top liste nalaze se duhovno-meditativna djela Phila Bosmansa Srcem kroz godinu na četvrtom i Sunce za život na petom mjestu.

Na posljednja dva mjesta top liste nalaze se i to redom na šestom mjestu biblijsko-teološka razmišljanja Adalberta Rebića, Uz Božić i na posljednjem sedmom mjestu je djelo Linde Jarosch Anselma Grüna, Živi što jesi.

 

Misao dana

Kad netko kaže transcendencija, kaže nešto što nas nadilazi. Dakle, ako krećemo u lov za nečim što nas nadilazi, ulazimo u određenu tragiku. Obitelj je vazda mjesto gdje to ne funkcionira, jer ona ponajprije i nije mjesto funkcionalno, nego egzistencijalno. Ona je uvijek, kao svaka pustolovina, prošarana sukobima, zastojima, uvrjedama koje izazivaju svađu i koje zahtijevaju praštanje. Već od početka, stvari su krenule loše. Muškarac i žena uzajamno se upropašćuju. Kain ubija Abela, jedna Tamara odlazi u postelju sa svojim svekrom Judom, druga Tamara daje se obljubiti od polubrata Amnona, Abšalom vodi rat protiv svojega oca kralja Davida ... Tako da je očekivanje Mesije očekivanje Onoga koji pomiruje braću (svršetak Knjige Postanka i priče o Josipu) i koji će obratiti srce otaca k sinovima, a srce sinova k ocima (Mal 3, 24 – posljednja riječ, u katoličkom kanonu, cijeloga Starog zavjeta). (Fabrice Hadjadj, “Što je to obitelj? Slijedom transcendencije u gaćama i drugih ultraseksističkih

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.