Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Top lista za mjesec svibanj 2007.

Na vrhu ljestvice nalazi se kao i prošli mjesec knjiga Sacramentum caritatis – Sakrament ljubavi pape Benedikta XVI.. Navedena knjiga, čije je hrvatsko izdanje bilo predstavljeno prošlog mjeseca, i dalje izaziva najveći interes kod čitatelja.

Na drugom i trećem mjestu pošloga mjeseca dominiraju naslovi Phila Bosmansa Za sreću u dvoje i Bog – moja oaza, dok se na četvrtom mjestu našao kanadski autor Jean Vanier sa naslovom Pronaći mir.

Među ostalim naslovima nalazimo Deus caritas est - Bog je ljubav, pape Benedikta XVI., djelo Bog u metrou Le Mouëla, kao i djelo za nešto mlađe čitatelje pod naslovom Anđeoske priče autora Stjepana Lice.

 

Misao dana

Mislim da treba imati dobro na pameti upravo osjećaj za vrijeme. Mnogi kažu da je karakteristika kršćanstva što ima osjećaj za vrijeme, tj. kršćani su ga imali, znali su da nije ovo vrijeme samo da se otrpi, da se preživi, nego su bili zainteresirani da se u tom vremenu nešto događa i nešto ostvari. (Aldo Starić, „Kršćanska vjera”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.