Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Top lista za mjesec svibanj 2007.

Na vrhu ljestvice nalazi se kao i prošli mjesec knjiga Sacramentum caritatis – Sakrament ljubavi pape Benedikta XVI.. Navedena knjiga, čije je hrvatsko izdanje bilo predstavljeno prošlog mjeseca, i dalje izaziva najveći interes kod čitatelja.

Na drugom i trećem mjestu pošloga mjeseca dominiraju naslovi Phila Bosmansa Za sreću u dvoje i Bog – moja oaza, dok se na četvrtom mjestu našao kanadski autor Jean Vanier sa naslovom Pronaći mir.

Među ostalim naslovima nalazimo Deus caritas est - Bog je ljubav, pape Benedikta XVI., djelo Bog u metrou Le Mouëla, kao i djelo za nešto mlađe čitatelje pod naslovom Anđeoske priče autora Stjepana Lice.

 

Misao dana

Sam otac Pio je, sa svoje strane, posvjedočio: »Sve se svodi na sljedeće: razdire me ljubav prema Bogu i prema bližnjemu. Bog mi je neprestano na pameti i urezan u srce. Ne gubim ga nikada iz vida: dirnut sam promatrajući njegovu ljepotu, njegove osmijehe, njegovu uznemirenost, milosrđe, osvete ili, bolje rečeno, strogoću njegove pravde.« (Stefano Campanella, “Milosrđe u oca Pija“)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.