Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Top lista za mjesec svibanj 2008. godine

Na web stranicama KS-a objavljena je nova top-lista najprodavanijih izdanja tijekom mjeseca svibnja 2008. godine.

top_lista___2008_05_1.jpg
Od izlaska iz tiska, vrhom top-liste pa tako i najvećim interesom kod čitatelja, dominira dokument Spe salvi - U nadi spašeni pape Benedikta XVI..
Odmah iza nje, na nepromijenjenoj drugoj poziciji, nalazi se uvijek rado čitana mala monografija Vodič po Svetoj zemlji autora Adalberta Rebića. Na trećem mjestu top liste nalazi se autor Božo Rustja sa djelom Sitne zgode za dušu dok četvrto mjesto zauzima Phil Bosmans sa rado čitanim djelom Sunce za život.
Preostala tri mjesta drže autori Aurelije Augustin sa djelom Ispovijesti, Dario Miletić sa djelom Priča s dva bisera, te Tomislav Ivančić sa duhovnim djelom Susret sa živim Bogom. top_lista__2008___05_2.jpg

Misao dana

Mislim da treba imati dobro na pameti upravo osjećaj za vrijeme. Mnogi kažu da je karakteristika kršćanstva što ima osjećaj za vrijeme, tj. kršćani su ga imali, znali su da nije ovo vrijeme samo da se otrpi, da se preživi, nego su bili zainteresirani da se u tom vremenu nešto događa i nešto ostvari. (Aldo Starić, „Kršćanska vjera”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.