Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Top lista za mjesec svibanj 2009. godine

Odmah iza nje, na drugom mjestu, nalazi se vrlo popularna i uvijek tražena mala monografija Adalberta Rebića Vodič po Svetoj zemlji, dok je na trećem mjestu nalazi novo duhovno djelo Henria J. M. Nouwena O Kristovoj poniznosti.

Na četvrtom mjestu top liste nalazi se kao i prošli mjesec djelo Bože Rustje Sitne zgode za dušu te na petom mjestu još jedno novo djelo Henria J. M. Nouwena U Isusovo ime.

Na posljednja dva mjesta top liste nalaze se: na šestom mjestu djelo L. Jaroscha i Anselma Grüna Živi što jesi i na posljednjem sedmom mjestu je uvijek rado čitano djelo Henria J. M. Nouwena Povratak izgubljenog sina.


 

Misao dana

Neki je dječak jednom rekao svomu vjeroučitelju: »Moj tata kaže da je Biblija hrpa starih gluposti« Vjeroučitelj je duboko udahnuo i pomislio: »Gdje ćeš započeti?« Tu je knjigu napisalo oko 40 različitih autora tijekom otprilike 1500 godina, golema količina vremena utrošena je na njezino čitanje i stručno proučavanje. Ali s devet riječi dječak je odbacio sve to i još više od toga. (Michael Poole, “‘Novi’ ateizam. Deset argumenata koji ne drže vodu”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.