Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Top lista za mjesec travanj 2009. godine

Djelo o osobnom iskustvu jednog ruskog pobožnika – bogotražitelja na njegovu putu traženja lica Božjega, na njegovu usavršavanju u poniznosti i u vježbanju i postupnom postizanju nutarnje, neprestane i žarke molitve srca.
Odmah iza nje nalazi se rado čitano djelo Tomislava Ivančića Susret sa živim Bogom, djelo koje na vrlo prodoran način spaja elemente katekizma, molitvenika i duhovne literature, a u potpunosti je osobno usmjereno.
Među ostalim naslovima nalazimo djelo Anselma Grüna 50 anđela za dušu na trećem mjestu te dva slična djela Bože Rustje Sitne zgode za dušu na četvrtom i Sitne zgode s biserom na šestom mjestu. Na petom mjestu top liste nalazi se Enciklopedijski teološki rječnik dok posljednje mjesto top liste zauzima monografija Petera Walkera Stopama sv. Pavla.

Misao dana

Prilično ludo što je Duh Sveti tada učinio. Jeruzalem, prije 2000 godina: Isusovi su prijatelji zajedno, nekako bez plana, a onda im Duh Sveti iznenada okrene život naglavačke. U Bibliji stoji: Duh Sveti poput ognjenih jezika siđe na apostole. Tamo piše i: Svatko svakoga iznenada može razumjeti, čak i ako ovaj govori kineski, tajski ili svahili. I svi mogu biti zajedno. Najednom apostoli osjećaju hrabrost i shvaćaju što je njihova zadaća. Dvije tisuće godina poslije… i još se uvijek govori o tom događaju, još uvijek ljudi kažu: Duh Sveti djeluje i danas. (Stephan Sigg, “Što ti želim za krizmu”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.