Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Top lista za mjesec veljača 2008. godine

top_lista___2008_031.jpg
 
Kao vrlo zanimljivu vijest moramo istaknuti da nepobjedivu prvu poziciju, i ovaj mjesec, zauzima dokument pape Benedikta XVI. Spe salvi – U nadi spašeni. Drugo mjesto top liste ipak nije ostalo nepromijenjeno, već se za njega izborilo djelo namijenjeno korizmenom vremenu Pođi za mnom autora Tomislava Ivančića dok se na trećem mjestu najprodavanijih knjiga nalazi djelo Aurelija Augustina Ispovijesti.

 
Četvrtu poziciju kao i prošli mjesec zauzima zanimljiva mala monografija Adalberta Rebića Vodič po Svetoj zemlji.

Na posljednje tri pozicije top liste nalaze djela meditativno–duhovne tematike i to redom Henri J. M. Nouwen, Živjeti kao ljubljeni, Anselm Grün, Živi i rasti; Phil Basmans Ne zaboravi, imaš krila.

 
top_lista_2008_03.jpg

Misao dana

Mislim da treba imati dobro na pameti upravo osjećaj za vrijeme. Mnogi kažu da je karakteristika kršćanstva što ima osjećaj za vrijeme, tj. kršćani su ga imali, znali su da nije ovo vrijeme samo da se otrpi, da se preživi, nego su bili zainteresirani da se u tom vremenu nešto događa i nešto ostvari. (Aldo Starić, „Kršćanska vjera”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.