Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Top-lista najprodavanijih izdanja tijekom siječnja 2007. godine

Nakon što su proslomjesečnu top-listu obilježila izdanja vezana uz vrijeme došašća i Božića, situacija se sada promijenila, te se na top-listi nalaze čak tri knjige istog autora. Na vrhu top-liste nalazi se knjiga Voditi ljude, buditi život Anselma Gruena, a od istog autora na top-listi nalaze se još dva naslova: na četvrtom i sedmom mjestu 50 anđela za dušu i Mir srca.
Uz ovog autora na listi još nalazimo i izdanja Nouwena, Rebića, braće iz Taizea te Bosmansa.

Misao dana

Prilično ludo što je Duh Sveti tada učinio. Jeruzalem, prije 2000 godina: Isusovi su prijatelji zajedno, nekako bez plana, a onda im Duh Sveti iznenada okrene život naglavačke. U Bibliji stoji: Duh Sveti poput ognjenih jezika siđe na apostole. Tamo piše i: Svatko svakoga iznenada može razumjeti, čak i ako ovaj govori kineski, tajski ili svahili. I svi mogu biti zajedno. Najednom apostoli osjećaju hrabrost i shvaćaju što je njihova zadaća. Dvije tisuće godina poslije… i još se uvijek govori o tom događaju, još uvijek ljudi kažu: Duh Sveti djeluje i danas. (Stephan Sigg, “Što ti želim za krizmu”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.