Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Top-lista najprodavanijih izdanja tijekom veljače 2007. godine

Kao što smo očekivali, na vrh ljestvice došla je knjiga Biblija i Kur'an Joachima Gnilke, knjiga koja govori o svetim knjigama najvećih svjetskih religija. Svojom nepristranom analizom kršćanstva i islama autor ove zanimljive i korisne knjige omogućuje jasan uvid u sličnosti i razlike, razbijajući klimu nagađanja i predrasuda.

Među ostalim naslovima nalazimo djela Tomislava Ivančića, Henrija J. M. Nouwena, Anselma Gruena i braće iz Taizea, te knjigu namijenjenu za liturgijsko vrijeme u kome se nalazimo - Biblijska razmatranja za korizmu Carrola Stuhlmuellera.

 

Misao dana

Evo jedne lijepe zamisli o kojoj se usuđujemo razmišljati: svaki je čovjek dio velike cjeline i svaki čovjek pridonosi uspjehu plana spasenja. Svaki je čovjek posebno i jedinstveno stvorenje. Uspješan život sastoji se dijelom iz toga da smijemo stvarati na temelju izvjesnosti o svojoj jedinstvenosti i posebnosti. Naći svoje »mjesto u životu« znači naći mjesto koje jedino ja mogu preuzeti, naći mjesto na kojem će se podudarati moje nadarenosti i okolnosti. (Alois Kothgasser/Clemens Sedmak, “Izvori sreće. O otmjenosti dobrog života”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.