Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Top-lista najprodavanijih izdanja za mjesec srpanj 2009. godine

knjiga koja želi uvesti u dubine vlastitog bića kako bi otvorila put prema rasterećenju, smirenosti, odmoru i ukorijenjenosti u Bogu i vlastitu srcu.
Za njom slijedi knjiga Ispovijesti ruskog hodočasnika svojem duhovnom ocu koju je uredio Zvonimir Kurečić, knjiga koja je dominirala tijekom mjeseca lipnja, a odmah iza nje smjestila se knjiga O Kristovoj poniznosti Henrija J. M. Nouwena na trećem mjestu.

Izgleda da je tijekom vrućih dana ljeta čitateljima KS-ovih knjiga najdraži autor Anselm Grün, budući da je preostala četiri mjesta top-liste njegove knjige drže čak tri: na četvrtom mjestu nalazi se knjiga 50 anđela za dušu, na petom Duhovnost odozdo, a sedmo mjesto zauzima knjiga Živi što jesi, koju je Grün napisao zajedno s Lindom Jarosch.

Na top-listo nalazimo i jedan naslov iz biblioteke Kana-klub, biblioteke namijenjene najmanjima. To je knjiga Medvjedić čita Bibliju Sally Lloyd Jones, koja je zauzela šesto mjesto među najprodavanijim naslovima tijekom mjeseca srpnja 2009. godine.


 

Misao dana

Povijesno zalaganje za zajedničko dobro i za sudbinu siromašnih, s jedne strane, te svijest da se Kraljevstvo ozbiljuje u svijetu putem Božjih namisli, s druge strane: to je polarna napetost kojom se vodi Bergogliova misao 60-ih do 70-ih godina. (Massimo Borghesi, „Jorge Mario Bergoglio. Intelektualna biografija”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.