Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Top-lista najprodavanijih izdanja za mjesec srpanj 2009. godine

knjiga koja želi uvesti u dubine vlastitog bića kako bi otvorila put prema rasterećenju, smirenosti, odmoru i ukorijenjenosti u Bogu i vlastitu srcu.
Za njom slijedi knjiga Ispovijesti ruskog hodočasnika svojem duhovnom ocu koju je uredio Zvonimir Kurečić, knjiga koja je dominirala tijekom mjeseca lipnja, a odmah iza nje smjestila se knjiga O Kristovoj poniznosti Henrija J. M. Nouwena na trećem mjestu.

Izgleda da je tijekom vrućih dana ljeta čitateljima KS-ovih knjiga najdraži autor Anselm Grün, budući da je preostala četiri mjesta top-liste njegove knjige drže čak tri: na četvrtom mjestu nalazi se knjiga 50 anđela za dušu, na petom Duhovnost odozdo, a sedmo mjesto zauzima knjiga Živi što jesi, koju je Grün napisao zajedno s Lindom Jarosch.

Na top-listo nalazimo i jedan naslov iz biblioteke Kana-klub, biblioteke namijenjene najmanjima. To je knjiga Medvjedić čita Bibliju Sally Lloyd Jones, koja je zauzela šesto mjesto među najprodavanijim naslovima tijekom mjeseca srpnja 2009. godine.


 
na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.