Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Top-lista najprodavanijih naslova Kršćanske sadašnjosti tijekom srpnja 2010. godine

Knjiga koja sadržava tekstove za meditaciju u kojima su, polazeći od citata sv. Josemaríje Escrivé, glavne teme i kreposti obrađene na pozitivan, praktičan i ohrabrujući način.
Drugo mjesto top-liste osvojio je naslov Živi i rasti Anselma Grüna, a treće prošlomjesečni pobjednik, knjiga Ispovijesti Aurelija Augustina.
Na preostale četiri pozicije smjesili su se sljedeći naslovi: Henri Nouwen - Vjera - to je čežnja Christiana Feldmanna, Susret sa živim Bogom Tomislava Ivančića, Božji Sin iz Nazareta Thomasa Södinga, te Prirodne znanosti i religija Maria Crvenke.
Zanimljivost ovomjesečne top-liste jest ta da se na sedam mjesta nalazi sedam različitih autora s naslovima koji pokrivaju široko područje tema: meditacije, pitke duhovne misli, temeljna djela kršćanskih klasika, sve do životopisa te teoloških i znanstvenih radova.

Misao dana

Dragi prijatelji, ne zaboravite: vi ste njiva vjere! Vi ste Kristovi atleti! Vi ste graditelji jedne ljepše Crkve i jednoga boljeg svijeta. (Papa Franjo, „Poruke mladima”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.