Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Top-lista za mjesec ožujak 2007. godine

Na vrhu ljestvice nalazi se knjiga Pođi za mnom autora Tomislava Ivančića, knjiga namijenjena korizmi.
Odmah iza nje nalazi se prošlomjesečni najprodavaniji naslov, knjiga Biblija i Kur'an Joachima Gnilke, knjiga koja govori o svetim knjigama najvećih svjetskih religija.
Među ostalim naslovima nalazimo liturgijska pomagala Biblijska razmatranja za korizmu i Biblijska razmatranja za vazmeno vrijeme autora Carrolla Stuhlmuellera, djelo Jeana Vaniera Pronaći mir, Guardinijev Križni put, ali i priručnik Uvod u Bibliju Wilfrida J. Harringtona.

Misao dana

Papa Franjo ne želi revolucionirati vjeru i moral, nego vjeru i moral želi tumačiti polazeći od evanđelja. U skladu s navjestiteljskim obilježjem evanđelja, on to ne čini apstraktnim učiteljskim jezikom, nego jednostavnim – ali ne i pojednostavljujućim – jezikom, jezikom koji je komunikativan i dijaloški, koji oslovljava i osvaja ljude. Time on ne napušta ništa od naučavanja Crkve; štoviše, on na ovaj način može pokazati da je vjera uvijek svjež i osvježujući izvor (EG 11) i istina koja nikada ne će zastarjeti (EG 265). Njegov je motiv uvjeriti vjernike u ljepotu vjere i ohrabriti ih za radostan život iz vjere. (Walter Kasper, “Papa Franjo – revolucija nježnosti i ljubavi”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.