Kršćanska sadašnjost d.o.o.

U prodaji je novi broj Bogoslovske smotre

izdaje ga KBF u Zagrebu, a časopis donosi znanstvene teološke radove, pregledne i brojne recenzije knjiga koji se tiču teologije i srodnih znanosti.
I četvrti broj u slavljeničkoj godini donosi više izvornih znanstvenih radova, preglednih članaka, priopćenja i recenzija, a uvodnik je, sukladno praksi u prijašnjim brojevima, posljednji i aktualni glavni urednik dr. Željko Tanjić. Bogoslovska smotra čitavu je prošlu godinu izlazila u „zlatnome“ ruhu s jasno istaknutim natpisom o sto godina postojanja.

Misao dana

Mislim da treba imati dobro na pameti upravo osjećaj za vrijeme. Mnogi kažu da je karakteristika kršćanstva što ima osjećaj za vrijeme, tj. kršćani su ga imali, znali su da nije ovo vrijeme samo da se otrpi, da se preživi, nego su bili zainteresirani da se u tom vremenu nešto događa i nešto ostvari. (Aldo Starić, „Kršćanska vjera”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.