Kršćanska sadašnjost d.o.o.

U prodaji je novi broj Bogoslovske smotre

izdaje ga KBF u Zagrebu, a časopis donosi znanstvene teološke radove, pregledne i brojne recenzije knjiga koji se tiču teologije i srodnih znanosti.
I četvrti broj u slavljeničkoj godini donosi više izvornih znanstvenih radova, preglednih članaka, priopćenja i recenzija, a uvodnik je, sukladno praksi u prijašnjim brojevima, posljednji i aktualni glavni urednik dr. Željko Tanjić. Bogoslovska smotra čitavu je prošlu godinu izlazila u „zlatnome“ ruhu s jasno istaknutim natpisom o sto godina postojanja.

Misao dana

Sam otac Pio je, sa svoje strane, posvjedočio: »Sve se svodi na sljedeće: razdire me ljubav prema Bogu i prema bližnjemu. Bog mi je neprestano na pameti i urezan u srce. Ne gubim ga nikada iz vida: dirnut sam promatrajući njegovu ljepotu, njegove osmijehe, njegovu uznemirenost, milosrđe, osvete ili, bolje rečeno, strogoću njegove pravde.« (Stefano Campanella, “Milosrđe u oca Pija“)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.