Kršćanska sadašnjost d.o.o.

U prodaji je novi udžbenik katoličkog vjeronauka za 3. razred srednjih škola ŽIVOTOM DAROVANI

Udžbenik je meko koričen, formata 19 x 26,2 cm, te ima 164 stranice, a cijena mu je 43,00 kune.

Osim ovoga novog udžbenika u prodaji unutar biblioteke katehetski priručnici su i sva ostala izdanja za katolički vjeronauk od 3. do 8. razreda osnovne škole i 4. razred srednje škole, koje možete kupiti:

- u svim knjižarama Kršćanske sadašnjosti (Zagreb, Osijek, Karlovac, Rijeka i Split),
- putem e-mail narudžbe (ks-prodaja@ks.hr),
- putem web knjižare ( www.ks.hr ),
- putem telefonske i fax narudžbe (tel: 01/63-49-030 begin_of_the_skype_highlighting 01/63-49-030 end_of_the_skype_highlighting, fax: 01/48-11-118) i
- u svim ostalim knjižarama koje će prodavati udžbenike.

Naslove i cijene navedenih udžbenika možete pogledati i na web-stranicama KS-a i to unutar web-knjižare u biblioteci katehetski priručnici.

 

Najprodavanije

Misao dana

Kad netko kaže transcendencija, kaže nešto što nas nadilazi. Dakle, ako krećemo u lov za nečim što nas nadilazi, ulazimo u određenu tragiku. Obitelj je vazda mjesto gdje to ne funkcionira, jer ona ponajprije i nije mjesto funkcionalno, nego egzistencijalno. Ona je uvijek, kao svaka pustolovina, prošarana sukobima, zastojima, uvrjedama koje izazivaju svađu i koje zahtijevaju praštanje. Već od početka, stvari su krenule loše. Muškarac i žena uzajamno se upropašćuju. Kain ubija Abela, jedna Tamara odlazi u postelju sa svojim svekrom Judom, druga Tamara daje se obljubiti od polubrata Amnona, Abšalom vodi rat protiv svojega oca kralja Davida ... Tako da je očekivanje Mesije očekivanje Onoga koji pomiruje braću (svršetak Knjige Postanka i priče o Josipu) i koji će obratiti srce otaca k sinovima, a srce sinova k ocima (Mal 3, 24 – posljednja riječ, u katoličkom kanonu, cijeloga Starog zavjeta). (Fabrice Hadjadj, “Što je to obitelj? Slijedom transcendencije u gaćama i drugih ultraseksističkih

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.