Kršćanska sadašnjost d.o.o.

UNATOČ POREZU – CIJENE OSTAJU ISTE!

UNATOČ POREZU – CIJENE OSTAJU ISTE!

Iako je u 2013. uveden POREZ na knjigu od 5%
u Kršćanskoj sadašnjosti CIJENE OSTAJU ISTE!

Štoviše, u SVIM KNJIŽARAMA Kršćanske sadašnjosti ostvarujete
OPĆI POPUST od 15%!

Ali to nije sve, SRIJEDA U KS-u i dalje je vaš sretan dan za kupnju ponajboljih kršćanskih i katoličkih knjiga. Dođite SRIJEDOM u knjižare Kršćanske sadašnjosti i, unatoč porezu, ostvarite POPUST od 20%.


Kršćanska sadašnjost – s vama kad je najteže!

Misao dana

Papa Franjo ne želi revolucionirati vjeru i moral, nego vjeru i moral želi tumačiti polazeći od evanđelja. U skladu s navjestiteljskim obilježjem evanđelja, on to ne čini apstraktnim učiteljskim jezikom, nego jednostavnim – ali ne i pojednostavljujućim – jezikom, jezikom koji je komunikativan i dijaloški, koji oslovljava i osvaja ljude. Time on ne napušta ništa od naučavanja Crkve; štoviše, on na ovaj način može pokazati da je vjera uvijek svjež i osvježujući izvor (EG 11) i istina koja nikada ne će zastarjeti (EG 265). Njegov je motiv uvjeriti vjernike u ljepotu vjere i ohrabriti ih za radostan život iz vjere. (Walter Kasper, “Papa Franjo – revolucija nježnosti i ljubavi”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.