Kršćanska sadašnjost d.o.o.

USKORO - ATLAS BIBLIJSKE POVIJESTI

ATLAS BIBLIJSKE POVIJESTI
Knjiga za potpunije upoznavanje biblijske poruke!
U pretplati do 15. kolovoza 2012. – samo 125,00 kn
(Puna cijena: 180,00 kn!)
Atlas_Letak_pretplata_web
(Ovdje možete pogledati letak i ispisati narudžbenicu koju je, popunjenu, potrebno poslati na adresu: Kršćanska sadašnjost d.o.o., Marulićev trg 14; pp 434, 10000 Zagreb)

Atlas biblijske povijesti bogata je riznica za sve one koji se zanimaju za povijest, zemljopis i arheologiju biblijskih područja.
Temeljeći se na najnovijim otkrićima povjesničarâ i arheologâ – i pomno ilustriran detaljnim zemljovidima, fotografijama i rekonstrukcijama – Atlas prati slijed glavnih događaja Starog i Novog zavjeta.
Rabeći pripovjedački pristup, Atlas pokriva cijelu Bibliju, od Abrahamova putovanja prema Kanaanu do apostola Pavla i utemeljenja prvih Crkava. Posebni dodatci u knjizi posvećeni su temama kao što su biblijski narodi i jezici, klima
i poljoprivreda Kanaana, susjedi Izraela i Jude, ratovanje i utvrde, ili putovanje u rimskom svijetu.
Atlas sadržava 97 posebno naručenih zemljovida, koji čitateljima pomažu shvatiti biblijsko pripovijedanje te produbiti razumijevanje zemljopisa i krajolika. Također donosi i 7 panoramskih rekonstrukcija, 17 tlocrta i više od 150 fotografija, te niz prikaza bitaka, ilustracija i kronoloških tablica na 188 stranica većeg, monografijskog formata 23, 2 x 30 cm.
Atlas biblijske povijesti, koji je plod pomnog istraživanja i pisanja biblijskog stručnjaka, potpomognutoga trima stručnim savjetnicima, daje neprocjenjiv i zadivljujući pregled koji oživljuje povijest Biblije.

* Pripovjedačko istraživanje biblijske povijesti od Abrahama do svetog Pavla
* Crteži prema najnovijim otkrićima povjesničarâ i arheologâ
* Ilustriran sa 97 novih zemljovida, 7 panoramskih rekonstrukcija, 17 tlocrta i s više od 150 fotografija
* Posebni tematski dodatci, kao što su narodi i jezici u Bibliji
* Uključuje kronološke tablice, rječnik, bibliografiju, opće kazalo, kazalo zemljopisnih naziva te kazalo biblijskih navoda
na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.