Kršćanska sadašnjost d.o.o.

USKORO: Priručni liturgijski kalendar 2016./2017.

Od kraja listopada 2016. godine u prodaji će biti naš „Priručni liturgijski kalendar“ koji obuhvaća liturgijsku godinu „A“ te počinje s 1. nedjeljom došašća ove godine, a završava s 31. prosinca 2017. godine.

Kalendar je džepnog formata (10,5 x 18,5 cm) i sadrži sve važne podatke za hod kroz liturgijsku godinu: Za svaki dan donosi naznaku liturgijskih čitanja, ističe otpjev psalma kao meditativnu srž biblijske poruke dana, zatim obrasce pojedinog dana u Liturgijskoj godini što uključuje svetkovine, blagdane, spomendane ili obične dane, odnosno koji se promjenjivi dijelovi mise trebaju uzeti, a u zaglavlju su donesene i naznake tjedana za molitvu liturgije časova. K tome uz pojedine svece i blaženike u Liturgijskoj godini donesena je i godina njihove smrti, a premda ovaj Priručni liturgijski kalendar ne može zamijeniti Direktorij, svećenici će u njega moći upisivati i misne nakane.

Nakon dvije godine otkako se priređuje i njegove sve bolje prihvaćenosti, ovaj kalendar postaje neizostavni vademecum svih koji život svoje vjere žive u ritmu Liturgijske godine.

Cijena pojedinom primjerku je: 20,00 kn

Misao dana

Neki je dječak jednom rekao svomu vjeroučitelju: »Moj tata kaže da je Biblija hrpa starih gluposti« Vjeroučitelj je duboko udahnuo i pomislio: »Gdje ćeš započeti?« Tu je knjigu napisalo oko 40 različitih autora tijekom otprilike 1500 godina, golema količina vremena utrošena je na njezino čitanje i stručno proučavanje. Ali s devet riječi dječak je odbacio sve to i još više od toga. (Michael Poole, “‘Novi’ ateizam. Deset argumenata koji ne drže vodu”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.