Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Uskrsna Kana

U uskrsnome broju Kane više je prigodnih napisano tome najvećem kršćanskom blagdanu, a posebice ističemo kolumnu „Uskrsla vjera“ uz 20. obljetnicu smrti Vjekoslova Bajsića (Kana, travanj 1993.).

Ovaj broj Kane donosi brojne priloge o crkvenim, društvenim, obiteljskim, kulturnim i odgojnim temama namijenih svim članovima obitelji. U Kani pišu ugledni teolozi poput Stjepana Balobana, Josipa Grpca, Tončija Matulića, fra Darko Tepertdo viđenih društvenih djelatnika Darka Gašparovića, Tončija Tadića, Vladimira Pavlinića i drugih.

U suradnji s turističkom agencijom „Piligrin“ iz Zagreba Kana nastavlja nagradnu igru i nagrađuje svoje vjerne kao i svoje nove čitatelje s 4 nagradna putovanja za čak 7 osoba.

Kršćanska obiteljska revija na 76 stranica u boji donosi obilje korisnog i ugodnog štiva za svakoga člana obitelji, Crkve i društvene zajednice.

Misao dana

Mislim da treba imati dobro na pameti upravo osjećaj za vrijeme. Mnogi kažu da je karakteristika kršćanstva što ima osjećaj za vrijeme, tj. kršćani su ga imali, znali su da nije ovo vrijeme samo da se otrpi, da se preživi, nego su bili zainteresirani da se u tom vremenu nešto događa i nešto ostvari. (Aldo Starić, „Kršćanska vjera”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.