Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Zagreb: Noć knjige u Kršćanskoj sadašnjosti

Kršćanska sadašnjost d.o.o. ove godine slavi 50. obljetnicu djelovanja i u svojoj će knjižari na Kaptolu 1 u Zagrebu, u prigodi Noći knjige u ponedjeljak 23. travnja 2018., ponuditi izbor naslova koji pokazuju da je vjerska odnosno teološka knjiga uvijek imala budućnost te će posjetiteljima omogućiti prigodni popust svojih naslova od 30 posto. Knjižara će biti otvorena do 22 sata.

Misao dana

Papa Franjo ne želi revolucionirati vjeru i moral, nego vjeru i moral želi tumačiti polazeći od evanđelja. U skladu s navjestiteljskim obilježjem evanđelja, on to ne čini apstraktnim učiteljskim jezikom, nego jednostavnim – ali ne i pojednostavljujućim – jezikom, jezikom koji je komunikativan i dijaloški, koji oslovljava i osvaja ljude. Time on ne napušta ništa od naučavanja Crkve; štoviše, on na ovaj način može pokazati da je vjera uvijek svjež i osvježujući izvor (EG 11) i istina koja nikada ne će zastarjeti (EG 265). Njegov je motiv uvjeriti vjernike u ljepotu vjere i ohrabriti ih za radostan život iz vjere. (Walter Kasper, “Papa Franjo – revolucija nježnosti i ljubavi”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.