Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Gdje nas još možete naći

Osim u našim knjižarama ili na ovim web stranicama, naša izdanja možete pronaći i u knjižarama koje surađuju s Kršćanskom sadašnjošću. Popis gradova u kojima se nalaze te knjižare pogledajte kliknuvši na gornji link Knjižare-suradnici.

Također, naša izdanja predstavljaju i hrvatske katoličke radio-postaje: kada i u sklopu kojih emisija, pogledajte na gornjem linku Radio emisije.
Knjižare-suradnici
Veliki broj izdanja Kršćanske sadašnjosti možete kupiti neposredno (knjižarska i priručna prodaja) i u knjižarama u sljedećim gradovima Hrvatske:

Dubrovnik:
Knjižara „Verbum“, Vukovarska 22, Mercatone centar

Đakovo:

Biskupski ordinarijat, Strossmayerov trg 6

Pazin:
Prodavaonica „Dr. Josip Turčinović“, Kalčeva 2

Požega:
Knjižara „Verbum“, Trg Sv. Trojstva 13

Pula:
Knjižara „Dr. Josip Turčinović“, Danteov trg 1Rijeka:
Knjižara „Verbum“, J. Trdine 1d

Slavonski Brod:
Knjižara „Verbum“, Matije Mesića 6

Šibenik:
Knjižara „Verbum“, Kralja Tomislava 17

Varaždin:
Knjižara „Verbum“, Zagrebačka 4

Vinkovci:
Knjižara „Verbum“, Vladimira Nazora 5

Zadar:
Knjižara „Verbum“, Don Ive Prodana 11

Bjelovar:
Knjižara i papirnica „Sveti Franjo“, J.J. Strossmayera 5A

Naručitelji iz Srbije:

Sve naše naslove možete naručiti u tvrtki: Školska d.o.o. za izdavaštvo, uvoz, izvoz i distribuciju.

Kontakt podaci: Školska d.o.o., Dimitrija Tucovića 6/III, 21000 Novi Sad - tel./fax. 021/524-502, mob. 063/599-263, e-mail: krtolina@gmail.com.

Radijske emisije
O izdanjima Kršćanske sadašnjosti možete doznati i u radijskim emisijama katoličkih i javnih radio stanica u Hrvatskoj.
Na Radio Mariji gostujemo u emisiji Radio-knjižara svaki četvrti ponedjeljak u mjesecu, od 10.30 do 11.30 sati.
Na Hrvatskome katoličkom radiju svaki drugi tjedan nakon emisije "Kulturogram" koja počinje u 17.30 i traje sat vremena (dakle, negdje oko 18.30) u desetominutnom prikazu možete čuti o novim izdanjima i raznim akcijama Kršćanske sadašnjosti. Na istome radiju sudjelujemo u emicijama "Prijatelji HKR-a" u 8.30 jednom ili dva puta mjesečno, a knjigama nagrađujemo i prijatelje HKR-a koji slave.
Osim na spomenutim radijskim postajama, povremeno oglašavamo i na drugim radijskim postajama, posebice na HR-u kao i na HTV-u, uglavnom reklamne spotove i pisane poruke.

Oglašavamo se i u Glasu koncila, a povremeno svoja novija i značajnija izdanja oglašavamo ili prikazujemo u dnevnim novinama u Hrvatskoj.

Misao dana

Vjerovati u snagu i u nadživljenje dobra znači postaviti čvrst temelj za ljudski život i za vječni život nakon smrti. Iz povijesnog iskustva Isusa rodio se pokret koji nas i dalje nadahnjuje i podupire. To je ono specifično kršćanske vjere. Isus, pravi čovjek – kako su ga definirali davni sabori – ostavlja druge životne putove otvorenima za spasenje kao dar živoga Boga. Središnjost Isusa iz Nazareta zahtijeva ljubaznu pozornost spram svih drugih religija, jer Bog je živi Bog svih ljudi. Ivan Pavao II. dao nam je praktične primjere koji dokazuju hitnost međureligijskog dijaloga. (Edward Schillebeeckx – Francesco Strazzari; „Lice tvoje tražim – razgovori o Bogu“)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.