Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Gdje nas još možete naći

Osim u našim knjižarama ili na ovim web stranicama, naša izdanja možete pronaći i u knjižarama koje surađuju s Kršćanskom sadašnjošću. Popis gradova u kojima se nalaze te knjižare pogledajte kliknuvši na gornji link Knjižare-suradnici.

Također, naša izdanja predstavljaju i hrvatske katoličke radio-postaje: kada i u sklopu kojih emisija, pogledajte na gornjem linku Radio emisije.
Knjižare-suradnici
Veliki broj izdanja Kršćanske sadašnjosti možete kupiti neposredno (knjižarska i priručna prodaja) i u knjižarama u sljedećim gradovima Hrvatske:

Dubrovnik:
Knjižara „Verbum“, Zeljarica 7

Đakovo:

Biskupski ordinarijat, Strossmayerov trg 6

Pazin:
Prodavaonica „Dr. Josip Turčinović“, Kalčeva 2

Požega:
Knjižara „Teovizija“, Trg Sv. Trojstva 13
Knjižara „Verbum“, Trg Sv. Trojstva 13

Pula:
Knjižara „Dr. Josip Turčinović“, Danteov trg 1Rijeka:
Knjižara „Verbum“, J. Trdine 1d

Slavonski Brod:
Knjižara „Teovizija“, Trg Sv. Trojstva 1
Knjižara „Verbum“, Matije Mesića 6

Šibenik:
Knjižara „Verbum“, Kralja Tomislava 17

Varaždin:
Knjižara „Verbum“, Zagrebačka 4
Knjižara „Teovizija“, Zagrebačka 3

Vinkovci:
Knjižara „Verbum“, Vladimira Nazora 5
Knjižara „Teovizija“, Vladimira Nazora 7

Zadar:
Knjižara „Verbum“, Don Ive Prodana 11


Radijske emisije
O izdanjima Kršćanske sadašnjosti možete doznati i u radijskim emisijama katoličkih i javnih radio stanica u Hrvatskoj.
Na Radio Mariji gostujemo u emisiji Radio-knjižara svaki četvrti ponedjeljak u mjesecu, od 10.30 do 11.30 sati.
Na Hrvatskome katoličkom radiju svaki drugi tjedan nakon emisije "Kulturogram" koja počinje u 17.30 i traje sat vremena (dakle, negdje oko 18.30) u desetominutnom prikazu možete čuti o novim izdanjima i raznim akcijama Kršćanske sadašnjosti. Na istome radiju sudjelujemo u emicijama "Prijatelji HKR-a" u 8.30 jednom ili dva puta mjesečno, a knjigama nagrađujemo i prijatelje HKR-a koji slave.
Osim na spomenutim radijskim postajama, povremeno oglašavamo i na drugim radijskim postajama, posebice na HR-u kao i na HTV-u, uglavnom reklamne spotove i pisane poruke.

Oglašavamo se i u Glasu koncila, a povremeno svoja novija i značajnija izdanja oglašavamo ili prikazujemo u dnevnim novinama u Hrvatskoj.

Misao dana

Isus Krist bio je čovjek koji je živio za druge ljude zato što su mu braća, a činio je to i po cijenu vlastitog života; na taj način vršio je Božju volju, na taj način obznanio je Boga. Kršćanski život utoliko predstavlja život što ga je ponajprije živio sam Krist kao uzor. Kršćaninova ljubav, pak, može samo biti ljubav koju nadahnjuje i uobličuje ljubav samog Krista, ljubav koja se ravna prema Kristovoj ljubavi, jer upravo je Krist jednom za svagda živio i obznanio da je Bog ljubav. (Enzo Bianchi, „Kršćani u društvu“, KS, 2016.)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.