Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Osluškujući Božju riječ - Godina A Homilije za godinu "A"

Ivan Karlić


Ovom knjigom identičnog naslova kao i u prijašnjim godištima, autor zaključuje ciklus svojih homilija kako ih je izgovarao u crkvi i župi sv. Antuna Padovanskog u Zagrebu.

„Pripremajući godinama homilije za nedjeljne i blagdanske svete mise, dosta mi je mojih prijatelja i znanaca predložilo da ih i objavim. Pristao sam i popustio nagovaranjima, iako s određenom dozom sumnjičavosti, pa i nelagode… Kako bilo, pred vama su homilije koje su i izrečene uglavnom na 'podnevnoj' svetoj misi na zagrebačkom Svetom Duhu; zato je ova zbirka homilija i posvećena vjernicima koji su ih ustrajno i strpljivo slušali na nedjeljnim euharistijskim slavljima. Njima i dugujem zahvalnost da sam se upustio u objavljivanje ovih tekstova, kao što dugujem zahvalu i fra Ljudevitu Maračiću, koji je ne samo lektorirao i književno-jezično dotjerao sve tekstove, nego je bratski i prijateljski upozoravao na neke nejasnoće te davao savjete za bolji, precizniji i jasniji izričaj“, piše autor u uvodu ove knjige.od istog autora

drugi kupci su kupili i ovo

naslovi slične tematike

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.