Kršćanska sadašnjost d.o.o.

U ljubavi i pomirenju - radna bilježnica Radna bilježnica za katolički vjeronauk trećega razreda osnovne škole

T. Petković, A. Volf, I. Pažin, A. Pavlović

U ljubavi i pomirenju - radna bilježnica

  Kao dodatak udžbeniku katoličkoga vjeronauka za 3. razred osnovne škole objavljena je radna bilježnica istoga naslova, U ljubavi i pomirenju, čiji su autori Tihana Petković, Ana Volf, Ivica Pažin i Ante Pavlović. Zadatci su vrlo kreativno osmišljeni tako da kod učenika pobuđuju daljnje zanimanje za sadržaj, potiču maštu te pomažu usvojiti gradivo koje se obrađuje na temelju udžbenika.

  U ovoj radnoj bilježnici učenike očekuje niz različitih zadataka o biblijskim temama: pogađalice, rebusi, povezivanja sličica i tekstova, otkrivanje poruka biblijskih tekstova i promišljanje o postupcima koji su biblijske osobe doveli do životne radosti s Bogom.

  Radna bilježnica može poslužiti za mnoštvo ideja – ideja za konkretne aktivnosti koje učenici mogu ostvariti u svojoj obitelji, razredu i župnoj zajednici. To se uočava u različitim istraživačkim zadatcima, u vrednovanju vlastitoga djelovanja i promišljanju o tome što učiniti u nekim predloženim situacijama koje nalikuju na one iz života.  drugi kupci su kupili i ovo

  naslovi slične tematike

  na vrh
  ×
  Prijava
  Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
  ×
  Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

  Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.