Kršćanska sadašnjost d.o.o.

USKRSNA ČESTITKA

Tom smo prilikom slavili svetu euharistiju s nadbiskupom kardinalom Josipom Bozanićem u našoj prvostolnici na grobu kardinala Franje Šepera, našega utemeljitelja, i na grobu kardinala Franje Kuharića, koji je razumijevanjem, savjetima i ljubavlju pratio djelovanje Kršćanske sadašnjosti, te zahvalili Gospodinu za sva primljena dobročinstva. Održali smo i znanstveni simpozij o nastanku i razvitku Kršćanske sadašnjosti na kojem su tijekom dva dana rasvijetljena mnoga pitanja koja se tiču povijesti, sadašnjosti, ali i budućnosti KS-a.

 
2008___web__estitka_Uskrs-(1).jpg Svim posjetiteljima, prijateljima,

korisnicima naših izdanja,

Kršćanska sadašnjost d.o.o.

čestita i želi sretan i blagoslovljen Uskrs!

 


 

Misao dana

Ništa nije gore nego ako u redovniku ugasne duh molitve. On možda još može govoriti riječi, ali ako nema duha molitve, onda sve drugo, kako redovničko, tako i kršćansko, počinje blijedjeti i umirati. I na kraju ostane samo malen, ružan i grješan čovjek, koji je još odjeven u redovničku haljinu, ali je ona samo vanjština koja krije duhovnu ruševinu. (Fra Tomislav Janko Šagi, “Duhovne poruke”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.