Zaprimanje i obrada narudžbi

UVJETI KUPNJE

Ovim se uvjetima utvrđuje postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije knjiga i ostalih proizvoda ponuđenih na našim stranicama. Prodavatelj je Kršćanska sadašnjost d.o.o. Zagreb (Hrvatska), a kupac je posjetitelj naše web-knjižare koji odabere barem jedan proizvod, popuni elektronski formular narudžbe i pošalje ga prodavatelju. 
NARUČIVANJE

Knjige i ostali proizvodi naručuju se preko web-knjižare uz pripadajuće poštanske troškove. Svaka narudžba izvršena putem web-knjižare neopoziva je. 
ZAPRIMANJE NARUDŽBI 

Zaprimanje narudžbi vrši se u realnom vremenu, dakle prilikom završetka procesa kupovine u našoj online-knjižari dobit ćete e-mail sa svim podatcima o naručenim proizvodima, cijeni i načinu plaćanja, koji je ujedno i potvrda da je narudžba zaprimljena. 
OBRADA NARUDŽBI 

Narudžbe se obrađuju svakim radnim danom do 14 h 
Narudžbe zaprimljene nakon 14 h ili vikendom bit će obrađene prvog sljedećeg radnoga dana. 

OTPREMA

Otprema se obavlja isključivo poštom, a rok isporuke ovisi o standardnim rokovima isporuke Hrvatske pošte u određene dijelove svijeta. 
POVRAT ILI REKLAMACIJE

Kupac ima pravo vratit robu koju nije naručio ili robu kod koje je naknadno utvrđena tiskarska greška ili oštećenje koje nije nastalo transportom. Prodavatelj će odobriti povrat robe nakon međusobnog dogovora (telefonom ili e-mailom), uz instrukcije za povrat, te će kupcu poslati novu pošiljku bez dodatnih troškova.