Pretraži u novostima

Akcijska ponuda: Mali rokovnik za 2021. s duhovnim poticajima!

- Kategorija : Novosti

Početak godine pravo je vrijeme za posložiti prioritete, organizirati se i sabrati misli. Za lakše snalaženje, Kršćanska sadašnjost donosi zanimljiv i poticajan rokovnik za 2021. godinu – Mali redovnik!

Bit će to sjajan pratitelj kroz godinu, s prigodnim citatima, popisom liturgijskih svetkovina i blagdana, spomendana hrvatskih svetaca i blaženika te državnim praznicima i neradnim danima u RH.

Rokovnik se do kraja siječnja može naručiti po cijeni od 48 kuna, uz dodatan popust ako se naruči više primjeraka. Rokovnik prati poticajna knjiga benediktinca Zachariasa Heyesa Mali redovnik i pitanje tišine. Svakidašnjica čovjeka može toliko zaokupiti da o tišini uopće ne razmišljamo. “U čvrstim životnim oblicima, u uigranim svakidašnjim tijekovima i rutinama potreban je katkad neki vanjski ili unutarnji poticaj, da se pođe u tišinu i osluškuje sebe: Je li moj život za mene u redu, tako kako ga živim? Ili tu još nešto nedostaje?” piše Heyes uvodeći čitatelja u naoko jednostavnu, laku i poletnu priču o malom redovniku u potrazi za tišinom koja se iz samostanskih zidova itekako može projicirati i izvan njih, u svakidašnjicu bilo kojeg čovjeka. Zabavnim, poučnim epizodama maloga redovnika čitatelj u ovoj knjizi dobiva plodonosne savjete, poticaje i vježbe za otkrivanje ljepote i moći tišine.

Foto: I. Lulić

Foto: I. Lulić

Knjiga stoji 80 kuna, no uz 10 ili više naručenih rokovnika Mali redovnik – rokovnik za 2021., knjiga se može kupiti po 20 % nižoj cijeni (za 64 kune).

Popust na količinu naručenih rokovnika: 

10 kom. i više – 25 %

50 kom. i više – 30 %

100 kom. i više – 35 %

Kako naručiti?

Spremate li se u šetnju knjižarama, KS ćete pronaći na ovim adresama:

Zagreb: Kaptol 1 i Kaptol 29

Split: Kralja Zvonimira 16

Zadar: Poljana Natka Nodila 7

Osijek: Trg slobode bb

Karlovac: Radićeva 4

Marija Bistrica: Trg Ivana Pavla II. 32

Svima koji i nadalje žele kupovati naša izdanja iz udobnosti i sigurnosti vlastitoga doma, osiguravamo mogućnost narudžbe i kupnje i na sljedeće načine:

1. u web knjižari Kršćanske sadašnjosti: www.ks.hr

2. telefonom: 01 / 63 49 030;  01 / 63 49 031

Nazvati možete od ponedjeljka do petka 8 – 16 sati.

3. e-mailom: ks-prodaja@ks.hr

Podjeli sadržaj