Pretraži u novostima

Kršćanska sadašnjost na Interliberu s popustima do 70 %

- Kategorija : Novosti

Kršćanska sadašnjost na ovogodišnjem se Interliberu od 9. do 14. studenoga javlja s više od 500 svojih naslova koji će biti sniženi od 20 % do čak 70 %. Novoopremljeni štand nalazi se, kao i prijašnjih godina, u 5. paviljonu. Nova izdanja mogu se kupiti po sajamskom popustu od 20 %, dok su sva biblijska izdanja snižena 25 %, što je sjajna prilika da za svoju kućnu biblioteku odaberete jedno od brojnih izdanja i uveza Biblije. Ponuda Biblija u Kršćanskoj sadašnjosti nedavno je obogaćena i novim izdanjem najpoznatijega hrvatskog prijevoda Biblije, tzv. Zagrebačke Biblije u tri nova uveza: dva šarena i jednom zlatno-crnom svečanom. Popust od 30 % do 70 % odnosi se na sva ostala izdanja Kršćanske sadašnjosti, od područja duhovnosti, ekumene, kršćanskih klasika, izdanja za djecu i mlade, aktualne teološke kršćanske refleksije do teoloških izdanja, crkvenih dokumenata itd.

Svi navedeni popusti tijekom trajanja Interlibera vrijede i u svim našim knjižarama (u Zagrebu, Karlovcu, Osijeku, Mariji Bistrici, Zadru i Splitu) i web knjižari na www.ks.hr u okviru projekta Zajednice nakladnika i knjižara, Knjiga svima i svuda tako da i oni koji fizički ne posjete Interliber imaju priliku kupiti knjige po sniženim cijenama iz sigurnosti svojega doma.

Istaknuti naslovi

Na ovogodišnjem Interliberu naglasak ćemo staviti i na neke novije naslove koji nisu imali priliku biti predstavljeni u sajamskom okruženju prošle godine kada je Interliber otkazan; tu je, primjerice, istaknuto djelo Viktora Frankla Liječnik i duša. Temelji logoterapije i egzistencijske analize koje u konktekstu pandemije dobiva dodatan smisao, a od ovogodišnjih novih izdanja tu je i djelo prof. Gostečnika Obiteljske terapije i klinička praksa, što je pak jedno znanstveno i sveučilišno obogaćenje, ali također odgovara potrebama današnjice, svakidašnjice u pandemiji. Iz područja duhovnosti neizostavno je spomenuti nova djela poznatog benediktinca Anselma Grüna: Mali princ za male i velike ljude te Blaga slova – dobre riječi za cijeli život, zatim knjigu Dominiquea Josepha koja posebno značenje ima u ovoj Godini svetoga Josipa: Sveti Josip. Biblijske misli o njemu, ili pak prigodnu knjigu za nadolazeći blagdan Božića: Božićno vrijeme (Inos Biffi).

Kršćanska sadašnjost može se podičiti i nizom djela iz područja ekumene gdje se ističu knjige pape Franje (primjerice niz razmjena darova s knjigama MolitvaNaša majka Zemlja te Različiti i ujedinjeni), a tu su i zanimljivi naslovi iz područja društveno angažirane teološke i kršćanske refleksije, među kojima je neizostavno spomenuti knjige domaćih autora, prof. Stjepana Balobana i njegovu novu knjigu Dijalog u Crkvi i u društvu. Kršćanin i svijet ili pak prof. Josipa Grbca i njegov Hrvatski vremeplov. Teološko-etička promišljanja o hrvatskoj zbilji.

Još smo uvijek i u mjesecu hrvatske knjige, koji svoju završnicu ima usporedno s Interliberom, pa je vrijedno naglasiti brojne domaće autore čije su knjige nedavno objavljene u Kršćanskoj sadašnjosti, to su Josip Sanko Rabar, Slavica Dodig, Odilon Singbo, Ivan Macut, s. Veronika Mila Popić, Anton Tamarut, Stjepan Lice i mnogi drugi. 

eKS i eČasoslov

Osim brojnih knjiga, što novijih izdanja, što starijih izdanja trajne vrijednosti, Kršćanska sadašnjost u proteklih je godinu dana učinila iskorak u digitalni svijet izdavaštva. Aplikacijom eKS koja se može besplatno preuzeti na mobitel ili tablet, omiljene knjige, udžbenici za vjeronauk, crkveni dokumenti, elektronička izdanja časopisa na korak su do svojih čitatelja u eIzdanju, dostupna za čitanje bilo kad i bilo gdje, uz prilagođenu cijenu. Na štandu Kršćanske sadašnjosti na Interliberu posjetitelji će moći prelistati naša eIzdanja te se bolje upoznati s aplikacijom eKS koja je u digitalni svijet knjige uvela i kršćansko, duhovno štivo na hrvatskome jeziku. Dosad dostupne knjige u aplikaciji eKS možete pogledati ovdje.

Osim aplikacije eKS, novost u KS-u je i aplikacija eČasoslov uz koju se časoslov može moliti bilo kada i bilo gdje, na mobitelu ili tabletu. Aplikacija se aktivira pretplatom u trajanju od 3, 6 ili 12 mjeseci (cijene pretplate pogledajte ovdje).

Posjetite nas na Interliberu, u knjižarama ili snižene naslove pogledajte u našoj web knjižari i uživajte u dobrom štivu!

Podjeli sadržaj