Pretraži u novostima

KRŠĆANSKA SADAŠNJOST NA INTERLIBERU S POPUSTIMA DO 70 %

- Kategorija : Novosti

Kršćanska sadašnjost će i ove godine biti prisutna na Interliberu od 8. do 13. studenoga s mnoštvom naslova koji će biti sniženi od 20 % do čak 70 %. Novoopremljeni štand nalazi se, kao i prijašnjih godina, u 5. paviljonu.

Tijekom trajanja Interlibera na našem štandu vrijede sajamski popusti: 20 % na sva nova izdanja te 25 % na biblijska izdanja.

Popust od 30 % do 70 % odnosi se na sva ostala izdanja Kršćanske sadašnjosti, od područja duhovnosti, ekumene, kršćanskih klasika, izdanja za djecu i mlade, aktualne teološke kršćanske refleksije do teoloških izdanja, crkvenih dokumenata itd. Uz cijelo vrijeme trajanja Interlibera pa sve do 20. studenoga imamo i posebnu online akciju u našoj web knjižari.

Posebne pogodnosti

Za vrijeme Interlibera pripremili smo dodatne pogodnosti kako za naše posjetitelje na samom Interliberu, tako i za čitatelje koji obave kupnju preko našeg weba: dar uz svaku kupnju.

Na Interliberu, osim dara uz svaku kupnju, pripremili smo na dar i knjigu za svaku kupnju u iznosu iznad 200 kn!


Istaknuti naslovi

Ove godine pripremili smo za Vas neke istaknute naslove iz područja duhovnosti i teologije. Tako na Interliberu možete pronaći na popustu od 30 % nekoliko knjiga odličnog i oštroumnog filozofa Fabricea Hadjadja: Raj na vratimaŠto je to obitelj i Vjera zlih duhova. Tu je i klasik O prijateljstvu.

Na popustima od 50 % izdvajamo samo nekoliko od brojnih naslova: Biblija za malene, koja je idealan početak upoznavanja popularnih i vječnih biblijskih pripovijesti, Zaljubljeni kapelan Tončija Trstenjaka, čije pripovijesti daju odsjaj življenja evanđelja u svakidašnjim životnim prilikama, izvrsne Svakidašnje meditacije iz spisa sv. Lovre Brindiškoga i duboku knjigu Fabricea Hadjada Dubina spolova. Mistika tijela. Tu je i knjiga pape Franje koji u svojem pastoralnom pristupu govori o ljudskim odnosima i komunikaciji u knjizi Različiti i ujedinjeni.

Na popustu od čak 70 % možete naći pregršt naslova, poput knjige Da sutra moram umrijeti Anselma Grüna, koja ustvari govori o životu; djela o papama, Sveti pape; ili uvijek nadahnjujućeg Henrija Nouwena, Otvorenih ruku.

Sve ove knjige i još mnogo drugih možete pronaći na štandu Kršćanske sadašnjosti na ovogodišnjem Interliberu. Posjetite nas tamo ili u našoj web knjižari i uživajte u dobroj knjizi po super cijenama!

Također, napominjemo da i ove godine u sklopu projekta Zajednice nakladnika i knjižara, Knjiga svima i svuda, možete nabaviti sljedeće naslove na popustu do 30 %: Tomáš Halík, Želim da postojišRobert Sarah - Nicolas Diat, Snaga tišineMali princ za male i velike ljude - kako ga je iznova otkrio Anselm GrünPapa Franjo, Molitva. Dah novog životaStephan Sigg, Stvarno? Sada! Moja navigacija kroz džunglu svakidašnjice - sve redom izvrsne knjige provjerenih autora.

Vidimo se na Interliberu!

Podjeli sadržaj