Pretraži u novostima

Obavijest vjeroučiteljima - planer na dar

- Kategorija : Novosti

Drage vjeroučiteljice i vjeroučitelji,

Kršćanska sadašnjost za Vas je pripremila prigodan dan – Moj osobni planer. Zamišljen kao pratitelj i pomagalo u organizaciji svakidašnjeg života za čak dvije godine (2022. i 2023.), ovaj planer bogato je opremljen fotografijama i nadahnutim mislima iz naših brojnih izdanja.

Preuzmite svoj primjerak

Svoj primjerak planera možete preuzeti u knjižarama Kršćanske sadašnjosti na ovim adresama u Zagrebu, Karlovcu, Mariji Bistrici, Osijeku, Splitu i Zadru na svoje ime i prezime. Planer mogu preuzeti svi vjeroučitelji koji su se prijavili u našu bazu vjeroučitelja koju smo otvorili u cilju ostvarivanja što bolje komunikacije s vjeroučiteljima kao nakladnik vjeronačnih udžbenika. Prijava je i dalje dostupna te svi vjeroučitelji koji se još nisu prijavili, to mogu učiniti ispunjavanjem ovog formulara

Jedna osoba može preuzeti planer i za druge kolege vjeroučitelje, no svi trebaju biti u gore spomenutom adresaru, odnosno bazi prema kojoj će prodavačice u knjižarama moći izdati darovno izdanje.

Podsjećamo i da vjeroučitelji imaju popust od 20 % u knjižarama Kršćanske sadašnjosti na sva naša izdanja, osim na nova, liturgijska, katehetska izdanja te periodiku, čestitke, preklopnike i uspomene.

Za sva eventualna pitanja ili pomoć slobodno se obratite na broj 016349 010 ili e-mail vladica@ks.hr.

Podjeli sadržaj