Pretraži u novostima

Obavijest vjeroučiteljima

- Kategorija : Novosti

Dragi vjeroučitelji, 

nadamo se da ste primili svoje primjerke novih udžbenika koje smo poslali na Vaše adrese, dobivene iz pojedinih biskupijskih katehetskih ureda. S obzirom na to da nam se određeni broj pošiljki vratio, u slučaju da netko nije primio pošiljku s novim udžbenicima, zbog promjene adrese ili nekog drugog razloga, ljubazno molimo da se javi na e-mail vladica@ks.hr ili broj 016349 010. Vjerujemo da su novi udžbenici opravdali Vaša očekivanja te da će Vam omogućiti još kvalitetniji rad u vjeronaučnoj nastavi, zajedno s digitalnim dijelom udžbenika koji smo pripremili. 

U želji da kao nakladnik vjeronaučnih udžbenika ostvarimo što bolju komunikaciju s vjeroučiteljima, kako bismo, s HBK kao izdavačem i autorima, pridonijeli i kontinuirano nastojali osigurati što bolju i kvalitetniju podršku Vašem radu u nastavi, voljeli bismo izraditi vlastiti adresar i bazu vjeroučitelja. Držimo neophodnim ostvariti mogućnost kontakta s vjeroučiteljima, posebno u novonastaloj potrebi korištenja digitalnih dijelova udžbenika te dodatnih digitalnih sadržaja, njihovih čestih ažuriranja te kako bismo bili ažurniji u obavještavanju i pružanju Vama potrebnih uvjeta (kodova, tehničke podrške itd.) za njihovo korištenje. Ovdje svakako treba pribrojiti i mogućnost obostrane komunikacije u kojoj bismo cijenili Vaše mišljenje vezano uz pojedine sadržaje u cilju što bolje izrade i usavršavanja vjeronaučnih udžbenika i materijala.

Ponajviše, u ovom trenutku bismo što prije voljeli imati Vaše osnovne podatke kako bismo u svojem poslovnom modelu i u prodaji mogli tehnički pripremiti i kreirati posebne pogodnosti i popuste na kupnju te razne buduće akcije za Vas vjeroučitelje, koje biste potom mogli koristiti na svoje ime.  

Unatoč prijašnjim nastojanjima i pokušajima, u suglasju s NKU, kojima do sada, nažalost, nismo uspjeli ostvariti izravan kontakt s Vama vjeroučiteljima, nadamo se da ćemo ovim putem to ostvariti.

Slijedom ove namjere i u nadi realizacije dobre suradnje na obostrano zadovoljstvo, pozivamo Vas da ispunite dolje navedeni obrazac. Ispunjavanjem i potvrdom slanja obrasca, potvrđujete i svoj pristanak o davanju osobnih podataka koji smo dužni imati prema Zakonu o zaštiti osobnih podataka. 

Nadamo se da će Vam koristiti da Vas povremeno obavještavamo o našim novim proizvodima, akcijama i projektima, posebno o onima za koje držimo da bi Vam bile korisne. Svakako ćemo uvijek za Vas nastojati osigurati povoljnije uvjete kupnje i korištenja, što je i cilj ovoga prikupljanja Vaših podataka te izrade baze vjeroučitelja. 

Ovom prilikom želimo Vam darovati nešto iz naše novije ponude: dvije eKnjige koje možete čitati u našoj aplikaciji eKS. Kodove za aktivaciju i preuzimanje eKnjiga poslali bismo Vam na e-mail adresu koju ćemo dobiti putem popunjenog obrasca s Vašim podatcima. Trenutačnu ponudu naših eKnjiga, ali i korištenje našega sustava i aplikacije eKS, možete pogledati ovdje.

Unaprijed Vam zahvaljujemo na suradnji, ovoj i svakoj budućoj. Tu smo za Vas, dajte nam svoje povjerenje.

Kršćanska sadašnjost d. o. o.

Podjeli sadržaj