Pretraži u novostima

Uz Interliber - naša online akcija

- Kategorija : Novosti

Tijekom Interlibera, na kojemu nas možete posjetiti u paviljonu 5 i razgledati naša brojna vrhunska izdanja po sjajnim popustima, u KS-ovoj web knjižari imamo i prigodnu online akciju s popustima od 30 do 50 % na niz kvalitetnih duhovnih i teoloških izdanja, pa do čak 70 % na pojedine naslove. Ne propustite!

Trajanje naše online akcije je za vrijeme Interlibera, kao i u tjednu poslije, od 8. studenog pa sve do 20. studenog, kojom želimo nagraditi sve one koji se odluče na kupnju u našoj web knjižari.

Kao i na samom Interliberu, i u web knjižari uz svaku kupnju dobivate dva poklona, od kojih je jedan e-knjiga po izboru! Sve knjige koje se nalaze na našoj online akciji pogledajte OVDJE, a neke izdvojene naslove potražite niže u ovom članku.

E-knjige na dar

Dodijavanje Bogu je knjiga u kojoj možete otkriti što svojim dodijavanjem Bogu i ljudima po svojim duhovnim mislima želi postići Anton Šuljić;

Život i svetost jednog od najboljih suvremenih duhovnih pisaca, Thomasa Mertona, predstavlja njegov klasični tekst o duhovnosti u svakodnevnom životu;

Biblijske starine je knjiga koja udovoljava potrebama onih čitatelja koji teže za dubljim i temeljitijim poznavanjem Biblije;

Godina ispunjena srećom autora Anselma Grüna nudi dva kratka razmišljanja za svaki dan u godini. On sam kaže da čitatelja ovi kratki tekstovi ne žele poučiti, nego „dovesti u doticaj s mudrošću vlastite duše“.

VAŽNO! Nakon što odlučite dovršiti svoju kupnju, potrebno je odabrati jednu od ovih besplatnih e-knjiga na dar i prilikom narudžbe upisati željeni naslov u komentar, pri 3. koraku narudžbe (vidi sliku ispod). Kako preuzimati i kako koristiti eKnjige Kršćanske sadašnjosti pogledajte OVDJE.

Od mnoštva knjiga koje su na popustu izdvajamo:

Mali princ za male i velike ljude - kako ga je iznova otkrio Anselm Grün. Za Malog princa svi su čuli, a posebnost ovog izdanja su misli odličnog p. Anselma Grüna koje je napisao za svako poglavlje. Time on nikako ne želi propisati kako trebamo čitati knjigu, već želi pomoći čitatelju da u slikama ove knjige prepozna sebe s bogatstvom svoje duše. Cijena s popustom od 30% je 63,29 kn ili 8,40 €.

Rječnik etiketa Josipa Sanka Rabara djelo je koje se bavi „etiketama“, dotično onim pojmom koji označava negativni i neargumentirani sud, o čemu autor piše u Kršćanskoj obiteljskoj reviji Kana: "Najveća je predrasuda kad misliš da nemaš predrasuda." Josip Sanko Rabar diplomirao je filozofiju i sociologiju, pjesnik je, prozaist, esejist, kritičar, scenarist i publicist. Cijena knjige s popustom od 50% je 60,28 kn ili 8 €.

Čaša života je knjiga namijenjea svima koji žele poirati u dubine vlastite vjere. Riječ je o svojevrsnom vodiču za duhovni rast. Joyce Rupp je redovnica i poznata spisateljica u SAD-u, voditeljica je seminara o duhovnim temama po čitavome svijetu. Cijena knjige s popustom od 50% je 75,35 kn ili 10 €.

Djeca i mladi u Bibliji knjiga je koja proučava djetinjstvo i mladenaštvo u biblijskim tekstovima. Riječ je o biblijskoj antropologiji djetinjstva, mladoj znanstvenoj grani koja proučava život djece u nekoj zajednici, njihovo mjesto i ulogu u društvu. Autorica Slavica Dodig umirovljena je sveučilišna profesorica i autorica knjiga iz područja medicinske biokemije, a vrsna je i u biblijskim temama. Cijena knjige s popustom od 50% je 41,44 kn ili 5,50 €.

Dubina spolova knjiga je već vrlo priznatog francuskog filozofa i dramaturga, Židova obraćenog na katolicizam, koja pitanje o spolovima i seksualnosti postavlja u srž razmatranja, ali tako da o teologiji kršćanskoga braka i ljubavi često govori na humorističan, dijelom ironičan i sarkastičan, a opet ozbiljan način. Cijena knjige s popustom od 50% je 97,95 kn ili 13 €.

Nepobačeni Sokrat je knjiga u kojoj autor i filozof Peter Kreeft zamišlja kako bi bilo kad bi se antički filozof Sokrat odjednom pojavio u sadašnjosti, u današnjoj Ateni te zapisuje u formi dijaloga rasprave Sokrata s trojicom protivnika. Cijena knjige s popustom od 50% je 35,79 kn ili 4,75 €.

Podjeli sadržaj