Pretraži u novostima

Veliki božićni popust u knjižarama Kršćanske sadašnjosti!

- Kategorija : Novosti

„Samo Bog zna dobra koja mogu proizaći iz čitanja samo jedne dobre katoličke knjige.“

(sv. Ivan don Bosco)

Vrijeme adventa i božićno vrijeme pozivaju nas na budnost, pa i dublje poniranje u vlastitu nutrinu. S druge strane, blještavilo ukrasa i tek prividna, površna radost može nas odvratiti od sabranosti i molitve. Potrebno je stoga usmjeriti se prema onome i onima koji nas nadahnjuju. U ovo vrijeme to mogu biti biblijski likovi, s Isusom Kristom u središtu. Njihovu ćemo blizinu pronaći u molitvi, ali i dobrom štivu za koje valja ostaviti vremena. Kršćanska sadašnjost pripremila je stoga niz prigodnih naslova uz koje čitatelji mogu promišljati o rođenju Djeteta, o Gospodinu koji nam i ovoga Božića dolazi u susret, u dobrim djelima i istinskoj radosti božićnoga vremena. Tridesetak naslova može se pronaći po 30 % sniženim cijenama, a 20 % snižena su i dva biblijska izdanja: Ekumenska Biblija – TOB (Stari i Novi zavjet) te Sveto Pismo Staroga i Novoga zavjeta.

Za najmlađe čitatelje Kršćanska sadašnjost pripremila je poseban paket po cijeni od 179 kuna. Praćene lijepim ilustracijama, ove knjige uključuju priče kojima će se djeca uvijek rado vraćati. Paket uključuje četiri knjige: Biblija za mališane, Moja Biblija uspavanka, Sveti Nikola bake Julijane i Priča o Božiću.

Božićna ponuda u knjižarama Kršćanske sadašnjosti, kao i u web knjižari www.ks.hr, traje od 4. 12. 2020. do 5. 1. 2021., a svim posjetiteljima knjižara za kupnje iznad 50 kuna darujemo prigodan dar.

Veliki božićni popust u knjižarama Kršćanske sadašnjosti!

Podjeli sadržaj