Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Moja knjiga pitanja o vjeri

Gill Hollis


Tko je Bog? Gdje je Bog? Zašto je Bog poslao potop? Tko je Isus? Je li Isus doista umro? Zašto neki ljudi umiru u siromaštvu? Što kršćani vjeruju? Djeca imaju mnoga pitanja, a ponekad nije lako odgovoriti na njih jednostavnim jezikom.

Ova lijepo ilustrirana knjiga prepuna je odgovora na pitanja koje bi dijete moglo pitati o Bogu, Isusu, kršćanskoj vjeri, i mnogim drugim temama, kao što su novac, patnja, Biblija, grijeh, Isusova smrt i uskrsnuće, sveta pričest, Duh Sveti…  U knjizi je 112 jasnih i biblijskih odgovora, a uz većinu odgovora nalazi se i prikladni biblijski citat.

Ova knjiga je poput bogato oslikanog malog katekizma i bit će korisno sredstvo roditeljima, katehistima i svima drugima koji djeci žele na jednostavan način i prilagođeno dobi tumačiti vjeru, a poslužit će i kao odličan dar u posebnim prigodama.drugi kupci su kupili i ovo

naslovi slične tematike

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.