Komplet - Božićni dječji

Autori:

179,00 kn
s PDV-om
Težina: 1.70 kg

Kršćanska sadašnjost pripremila je poseban paket: četiri knjige namijenjene djeci i mladima. Praćene lijepim ilustracijama, ove knjige uključuju priče kojima će se djeca uvijek rado vraćati. Paket uključuje četiri knjige:

Biblija za mališane u tvrdom uvezu, pogodnom za malene ručice, jednostavnim tekstom i živopisnim ilustracijama pomaže djeci da steknu prvu sliku o Bogu koji voli svijet i ljude koje je stvorio.

Moja Biblija uspavanka na čak 94 stranice donosi prerečene i prepričane biblijske događaje i zgode na način da ih mogu usvojiti najmanja djeca. Biblija uspavanka potaknut će dječju maštu, probuditi zanimanje, ispričati važne biblijske priče i prenijeti vrednote. Tako djeca već odmalena ulaze u posvećeni krug biblijskoga svijeta u kojem im je boraviti čitava života. Roditeljima će ova bogato ilustrirana slikovnica biti odlično pomagalo u pričanju zgoda i priča za svoje najmilije.

Znate li možda kako je sveti Nikola počeo donositi darove? A znate li zašto ih stavlja baš u čizme? Otkrit će nam to baka Julijana u čarobno ilustriranim pričicama slikovnice Sveti Nikola bake Julijane. Autor tvrdo ukoričene slikovnice na 32 stranice, Stjepan Lice, poučit će malene čitatelje da nije dobro samo ono što je korisno, nego je samo ono korisno što je dobro.

Priča o Božiću slikovnica je koja priča o dolasku Sina Božjega kao čovjeka u ljudsku povijest, prateći događanja od anđelova navještenja Mariji i rođenja u Betlehemskoj štalici, preko pohoda pastira i triju mudraca, sve do bijega u Egipat. Već po sebi dramatična, pripovijest o Božiću ispričana je ovdje na narativan, dinamičan način, a napetost i tajnovitost koja obavija evanđeoske događaje ostaje sačuvana; nakana autorice Stephanie Jeffs jest ne ostaviti čitatelja, dijete, po strani kao pasivnog promatrača, već ga uključiti u evanđeoske događaje koji nisu tek priča poput mnogih, već stvarnost koja dotiče i njega samog.

9120731
Kršćanska sadašnjost
Tvrdi
2020.
Kana klub
Knjiga za djecu

Možda će Vam se i ovo svidjeti