Mjesec dana sa Srcem Isusovim - molitvenik

Tridesetodnevnica iz spisa sv. Margarete Alacoque

Autori:

14,95 €
s PDV-om
Težina: 0.26 kg

Mjesec dana sa Srcem Isusovim poseban je i jedinstven molitvenik Srcu Isusovu koji se sastoji od trideset Isusovih objava sv. Mariji Margareti Alacoque - vidjelici i najvećoj glasnici pobožnosti Srcu Isusovu - kao i molitava za svaki dan. Tijekom trideset dana ova pobožnost prati objave Srca Isusova sv. Margareti i njezino postupno otkrivanje beskrajna blaga Srca Isusova koje i nas vodi svakoga dana korak bliže osobnoj posveti Presvetom Srcu Isusovu.

Ovaj će molitvenik biti duhovno obogaćujuć za svako doba godine, a osobito je prikladan za lipanjsku pobožnost Srcu Isusovu ili kao priprava za čin osobne posvete Božanskom Srcu Isusovu. 

Molitvenik uz tridesetodnevnu pobožnost Srcu Isusovu sadrži i različite molitve osobne i obiteljske posvete Presvetom Srcu Isusovu, čin slavljenja posvete privatno i u zajednici, zlatnu krunicu, svetu uru, litanije, zazive, prošnje, prikazanje zasluga Srca Isusova kao zadovoljštinu za grijehe, molitve i veliko obećanje Srca Isusova onima koji budu vršili ovu pobožnost. U dodatku se nalaze korisne upute kako živjeti posvetu Srcu Isusovu u svakodnevnom življenju vjere. 

9690014
978-953-235-744-8
Verbum
Tvrdi
2021.
10,5 x 16,5 cm; 256 str.