Zgode, misli i anegdote Ivana Pavla II.

Autori:

-- --
9,03 €
s PDV-om
Težina: 0.20 kg

Ivan Pavao II. jednom je rekao: ...zadatak je duhovnika živjeti zajedno s ljudima svugdje, gdje god se oni nalazili, biti s njima u svemu 'osim u grijehu'. Ne moraju to nužno biti tzv. teški razgovori. Radi se o tome da je potrebno znati razgovarati o svemu. Često sam se tih godina pitao, dok nastojim
iskoristiti različite prilike za ostvarivanje takva izletničkoga pastorala, ne razvodnjavam li svoje svećeništvo. Pa ipak, nakon dugih razmišljanja, nakon dana sabranosti i molitve, dolazio bih do zaključka da mogu, čak i da moram, to činiti jer je i to, usprkos izgovorima drugih, svećenička služba.

Zgode, misli i anegdote Ivana Pavla II. jesu pripovijesti s dušom prožete duhovitošću koja izranja iz duboka duhovnoga odnosa s Ocem nebeskim, životnom radošću koja izvire iz suočavanja s patnjom i gubitcima najbližih, mladenačkim zanosom koji dolazi od Krista koji sve obnavlja i čini novim i mladim... Ova će vas knjiga nasmijati, ganuti, oduševiti za život i ljubav te potaknuti da otvorite vrata Kristu. Njezino istinsko bogatstvo leži u tome što pokazuje put do otajstva čovjeka. Do otajstva svetosti.

9691570
978-953-235-313-6
Verbum
Meki
2013.
12 x 19,5 cm; 167 str.