Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Neka je Bog prvi Udžbenik za katolički vjeronauk sedmoga razreda osnovne škole

Josip Periš, Marina Šimić, Ivana Perčić

Neka je Bog prvi

  Neka je Bog prvi naslov je udžbenika za katolički vjeronauk 7. razreda osnovne škole, čiji su autori don Josip Periš, Marina Šimić i Ivana Perčić. Sastoji se od tiskanoga i elektroničkoga dijela koji omogućuju korištenje različitih strategija učenja, pamćenja i rješavanja problema, a podijeljen je u sedam tematskih cjelina. U tiskanom dijelu nalaze se godišnji ishodi učenja za sve nastavne cjeline, a u digitalnom su navedeni i odgojno-obrazovna očekivanja međupredmetnih tema.

  „Udžbenik sadržajno korespondira s osobnim životnim pitanjima, odnosno iskustvima predadolescenata. Nastavkom na prethodna godišta, učenici Josip i Dora, kroz motivacijski razgovor ili otvaranje problemske situacije, uvode učenike u teme i potiču zanimanje za određeni sadržaj, vlastito promišljanje i angažman. Svaka tema/podtema ima obrazovni i aktualizacijski sadržaj koji je blizak životnim situacijama učenika sedmog razreda“, navode autori udžbenika. Udžbenik je obogaćen umjetničkim likovnim reprodukcijama i suvremenim fotografijama koje omogućuju plodan dijalog s promatračem te potiču na daljnji stvaralački proces.

  Elektronički dio ovoga udžbenika obiluje interaktivnim zadatcima (kvizovima, nadopunama biblijskih i drugih tekstova, osmosmjerkama, rebusima, slagalicama, križaljkama…), glazbenim i videozapisima te brojnim dodatnim materijalima.
  drugi kupci su kupili i ovo

  naslovi slične tematike

  na vrh
  ×
  Prijava
  Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
  ×
  Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

  Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.