Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Novosti

Ljetni kutak u knjižarama KS-a

Ljetni kutak u knjižarama KS-a

U knjižarama Kršćanske sadašnjosti u ljetnom vremenskom razdoblju potražite LJETNI KUTAK u kojem Vas čeka popust i do 40% na određena izdanja KS-a!

2.7.2018.

Izdanje Gaudete et exsultate / Placuit Deo izašlo iz tiska

Izdanje Gaudete et exsultate / Placuit Deo izašlo iz tiska

Iz tiska je izašao novi, 179. svezak biblioteke Dokumenti, koji u jednom svesku donosi dva dokumenta: Gaudete et exsultate - Radujte se i kličite i Placuit Deo - Bogu se svidjelo.

29.6.2018.

Najava izlaska iz tiska novog dokumenta

Najava izlaska iz tiska novog dokumenta

U četvrtak, 28. lipnja 2018. godine iz tiska izlazi novi, 179. svezak biblioteke Dokumenti, koji u jednom svesku donosi dva dokumenta: Gaudete et exsultate i Placuit Deo.

26.6.2018.

Zahvalno euharistijsko slavlje za 50 godina Kršćanske sadašnjosti

Zahvalno euharistijsko slavlje za 50 godina Kršćanske sadašnjosti

Svečano zahvalno euharistijsko slavlje o 50. obljetnici Kršćanske sadašnjosti 12. lipnja u zagrebačkoj prvostolnici predvodio je predsjednik Skupštine KS-a zagrebački pomoćni biskup Ivan Šaško.

13.6.2018.

Kršćanska sadašnjost - putovanje u pet slika

Kršćanska sadašnjost - putovanje u pet slika

U sklopu obilježavanja 50. obljetnice Kršćanske sadašnjosti 12. lipnja u dvorani Vijenac Nadbiskupijskoga pastoralnog instituta u Zagrebu upriličen je svečani program naslovljen „Kršćanska sadašnjost – putovanje u pet slika".

13.6.2018.

50 godina Kršćanske sadašnjosti - Znanstveni kolokvij »Vjera i kultura« (IV.)

50 godina Kršćanske sadašnjosti  - Znanstveni kolokvij »Vjera i kultura« (IV.)

Posljednje predavanje na stručnom kolokviju o 50. obljetnici Kršćanske sadašnjosti 12. lipnja s temom „Kršćanska sadašnjost na putu ljepote. Umjetnost u evangelizaciji i pastoralu kulture" održao je doc. dr. Ivan Dodlek.

13.6.2018.
Stranica 1 od 156 (931 članaka)

Misao dana

»Svojstveno je Bogu činiti milosrđe i u tome se na poseban način očituje njegova svemoć.« Riječi svetoga Tome Akvinskog pokazuju kako Božje milosrđe nije nipošto znak slabosti, već, prije, pokazatelj Božje svemoći. Upravo zato liturgija, u jednoj od najstarijih zbornih molitva, daje nam moliti: »Bože, ti svoju svemoć očituješ najviše praštanjem i milosrđem.« Bog će biti zauvijek u povijesti ljudskoga roda kao onaj koji je prisutan, blizak, brižan, svet i milosrdan. (Papa Franjo, „Lice milosrđa“, bula proglašenje Jubilarne godine milosrđa)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.