Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Novosti

Teološki četvrtak - 31. 10. 2019.

Teološki četvrtak  - 31. 10. 2019.

Prva u nizu tema novog ciklusa Teoloških četvrtaka Kršćanske sadašnjosti koji će se održati u četvrtak, 31. listopada 2019., posvećena je ženama u Bibliji i teologiji. Uvodna izlaganja o ovoj temi izreći će prof. dr. sc. Marija Pehar, prof. dr. sc. Slavic Dodog, mr. sc. Gordana Barudžija.

18.10.2019.

Kršćanska sadašnjost na Beogradskom sajmu knjiga

Kršćanska sadašnjost na Beogradskom sajmu knjiga

Kršćanska sadašnjost će i ove godine izlagati svoja izdanja na međunarodnome Beogradskom sajmu knjiga od 20. do 27. listopada 2019. godine.

18.10.2019.

Predstavljanje knjige: Mons. Nikola Eterović, SVETA STOLICA I HRVATSKA

Predstavljanje knjige: Mons. Nikola Eterović, SVETA STOLICA I HRVATSKA

Čast nam je pozvati Vas na predstavljanje knjige mons. Nikola Eterović, SVETA STOLICA I HRVATSKA. Priznanje – Ugovori – Suradnja u srijedu, 23. listopada 2019. godine s početkom u 19,00 sati u dvorani „Vijenac“ Nadbiskupijskoga pastoralnog instituta, Kaptol 29a u Zagrebu.

11.10.2019.

Sluga Riječi - Znanstveni kolokvij u povodu 20. obljetnice smrti prof. dr. sc. Tomislava Janka Šagi-Bunića

Sluga Riječi - Znanstveni kolokvij u povodu 20. obljetnice smrti  prof. dr. sc. Tomislava Janka Šagi-Bunića

Organizator Katolički bogoslovni fakultet Sveučilišta u Zagrebu i suorganizatori Hrvatska kapucinska provincija sv. Leopolda Bogdana Mandića, Zagreb i Kršćanska sadašnjost, d. o. o., Zagreb imaju Vas čast pozvati na Znanstveni kolokvij u povodu 20. obljetnice smrti prof. dr. sc. Tomislava Janka Šagi-Bunića (1999. – 2019.) - SLUGA RIJEČI. Kolokvij će se održati u subotu, 19. listopada 2019. s početkom u 10 sati na Katoličkom bogoslovnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, Vlaška 38, Dvorana I (prizemlje).

9.10.2019.

Obavijest za vjeroučitelje

Obavijest za vjeroučitelje

Obavješćujemo vjeroučitelje da će na osobne adrese dobiti novi udžbenik za katolički vjeronauk petog razreda osnovnih škola „Učitelju, gdje stanuješ?“. Isto tako obavješćujemo vjeroučitelje da će, oni koji vjeronauk predaju po eksperimentalnom programu, svoj primjerak novoga katekizma za katolički vjeronauk šestoga razreda osnovne škole „Biram slobodu“, dobiti u svojim školama.

28.8.2019.

Posljednji tjedan Ljetnih popusta u KS-u

Posljednji tjedan Ljetnih popusta u KS-u

U posljednjem tjednu Ljetnih popusta u KS-u, u knjižarama KS-a kao i u web knjižari, iskoristite priliku i potražite na posebnoj ponudi od 40% POPUSTA naslove "Izazovi novoga pape" i "Sestra Faustina".

12.8.2019.
Stranica 1 od 169 (1010 članaka)

Misao dana

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.