Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Novosti

Božićna čestitika

Božićna čestitika

Čestit Božić i blagoslovljenu novu, 2020. godinu želi Vam Kršćanska sadašnjost d.o.o.

23.12.2019.

Teološki četvrtak o teologiji radosti

Teološki četvrtak o teologiji radosti

"Radost Božića – radost evanđelja. Postoji li teologija radosti?" bila je tema Teološkog četvrtka Kršćanske sadašnjosti, održanog 19. prosinca u Nadbiskupijskome pastoralnom institutu u Zagrebu. Uvodna izlaganja održali su prof. dr. Anton Tamarut sa zagrebačkog KBF-a i katolički laik mr. Krešimir Cerovac.

20.12.2019.

Premijera dokumentarnog filma o Kršćanskoj sadašnjosti na HTVu

Premijera dokumentarnog filma o Kršćanskoj sadašnjosti na HTVu

U četvrtak, 26. prosinca 2019. godine s početkom u 17.14 sati na Hrvatskoj radioteleviziji bit će premijerno prikazan film autorice Antonije Hrvatin „I riječ djelo postade – 50. godina Kršćanske sadašnjosti“.

19.12.2019.

Osijek: Na Susretu s autorom predstavljen Vjeropoj riječi

Osijek: Na Susretu s autorom predstavljen Vjeropoj riječi

Posljednji ovogodišnji Susret s autorom, posvećen knjizi fra Bernardina (Roberta) Škunce „Vjeropoj riječi - roman esej o fra Bonaventuri Dudi“, održan je 13. prosinca u knjižari Kršćanske sadašnjosti „Dr. Josip Turčinović“ u Osijeku. Večernji je susret otvorio don Anton Šuljić, pomoćnik direktora KS-a, pozdravljajući sabrane ljubitelje pisane duhovne riječi. Taj je susret bio koncipiran kao razgovor voditelja s gošćom, prof. dr. sc. Ružicom Pšihistal, sveučilišnom profesoricom na Filozofskom fakultetu u Osijeku i predsjednicom Udruge katoličkih intelektualaca.

18.12.2019.

Teološki četvrtak - 19. 12. 2019.

Teološki četvrtak - 19. 12. 2019.

Srdačno Vas pozivamo na posljednji ovogodišnji TEOLOŠKI ČETVRTAK Kršćanske sadašnjosti koji će se u predbožićnom raspoloženju održati o temi: RADOST BOŽIĆA - RADOST EVANĐELJA Postoji li teologija radosti?

18.12.2019.

U Novalji predstavljen Vjeropoj Riječi

U Novalji predstavljen Vjeropoj Riječi

U ponedjeljak, 16. prosinca 2019., u Gradskoj knjižnici Novalja održan je „razgovor u povodu“, a riječ je o predstavljanju knjige Vjeropoj Riječi fra Bernardina (Roberta) Škunce u njegovom rodnom gradu, koji je ujedno i rodni grad don Antona Šuljića iz Kršćanske sadašnjosti, koji je vodio taj razgovor.

18.12.2019.
Stranica 10 od 182 (1092 članaka)

Misao dana

Mislim da treba imati dobro na pameti upravo osjećaj za vrijeme. Mnogi kažu da je karakteristika kršćanstva što ima osjećaj za vrijeme, tj. kršćani su ga imali, znali su da nije ovo vrijeme samo da se otrpi, da se preživi, nego su bili zainteresirani da se u tom vremenu nešto događa i nešto ostvari. (Aldo Starić, „Kršćanska vjera”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.