Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Novosti

Preminuo akademik Franjo Šanjek

Preminuo akademik Franjo Šanjek

Dugogodišnji suradnik i autor brojnih izdanja Kršćanske sadašnjosti, akademik Franjo Šanjek, svećenik dominikanac, istaknuti hrvatski povjesničar, redoviti član Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti, umro je u subotu, 27. srpnja 2019. godine u 81. godini života, 61. redovništva i 54. godini svećeništva.

29.7.2019.

Naslovi na popust u četvrtom tjednu Ljetnih popusta u KS-u!

Naslovi na popust u četvrtom tjednu Ljetnih popusta u KS-u!

U četvrtom tjednu Ljetnih popusta u KS-u na posebnoj ponudi od 40% POPUSTA, u knjižarama KS-a kao i u web knjižari, nalaze se dva zanimljiva naslova: Slomljeno tijelo i Matejevo evanđelje.

23.7.2019.

Novi naslovi u trećem tjednu Ljetnih popusta u KS!

Novi naslovi u trećem tjednu Ljetnih popusta u KS!

U trećem tjednu Ljetnih popusta u KS-u na posebnoj ponudi od 40% POPUSTA, u knjižarama KS-a kao i u web knjižari, nalaze se dva zanimljiva naslova Lush Gjergji, VELIKANI XX. STOLJEĆA i Henri J. M. Nouwen, O KRISTOVOJ PONIZNOSTI.

15.7.2019.

Ljetni popust u KS-u!

Ljetni popust u KS-u!

U drugom tjednu "Ljetnog popusta u KS-u" kupci mogu nabaviti nova dva naslova uz popust od čak 40 %! Uz to svaki će kupac, sukladno računu pri kupnji, dobiti i knjigu na poklon!

8.7.2019.

NOVOSTI U OSJEČKOJ KNJIŽARI

NOVOSTI U OSJEČKOJ KNJIŽARI

Proteklih dana naša knjižara „Dr. Josip Turčinović“ na Trgu slobode bb u Osijeku osvježena je inventarom te je na takav način i sam prostor postao prohodniji, a knjige dostupnije.

1.7.2019.

Ljetni popust u knjižarama i na web knjižari

Ljetni popust u knjižarama i na web knjižari

Od 1. srpnja pa sve do 18. kolovoza u svim Kršćanske sadašnjosti (Zagreb, Split, Osijek, Zadar, Karlovac i Marija Bistrica) kao i na web knjižari, kupci će svakoga tjedna moći nabaviti dva naslova uz popust od čak 40 %. Uz to svaki će kupac, sukladno računu pri kupnji, dobiti i knjigu na poklon!

1.7.2019.
Stranica 2 od 168 (1006 članaka)

Misao dana

Vjera je mučno traganje, stalno preispitivanje uma i srca. Ona traži jasnoću i razgovijetnost. I koliko god vjerujemo zajedno, u Crkvi, koliko god vjeru prenosimo jedni drugima, izgradnja osobnoga odnosa s Bogom u konačnici je stvar svakoga pojedinca. Ona je osobni čin svakoga čovjeka. Nešto što se događa samo između njega i Boga. Svatko treba sam stati pred Boga, prihvatiti ga u svoj život, povjerovati mu posve. Preuzeti posljedice i rizik vjere. U samoći vjere, poput Abrahama, popeti se na brdo Moriju i biti spreman sve žrtvovati. Tek iz prostora toga odnosa, takva vjera, prokušana u samoći, može potom izići van, u svijet. (Ivan Ivanda, „Samoća vjere“)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.