Kršćanska sadašnjost d.o.o.

"Az grišni diak Branko pridivkom Fučić" međunarodni znanstveni skup o životu i djelu akademika Branka Fučića

Na  simpoziju je održano 70 referata. Našu izdavačku kuću »Kršćansku sadašnjost« predstavljao je njezin direktor Adalbert Rebić održavši predavanje »Branko Fučić i izdavačka kuća Kršćanska sadašnjost«. Naime Branko Fučić je surađivao u izdavačkoj kući Kršćanska sadašnjost, objavljivao svoja djela među kojima spominjemo »Glagoljska epigrafika«, »Terra incognita«, »Fraške« i »Vincent iz Kastva« .
Poštovane štovatelje obavještavamo da te knjige, osim »Glagoljske epigrafike«, mogu nabaviti u knjižarama Kršćanske sadašnjosti te putem interneta na www.ks.hr.
brano_fu_i_.jpg
 

Misao dana

Kao što postoji grijeh neumjerenosti u jelu i piću, postoji i grijeh neumjerenosti u govoru, samo što se kao ispovjednik ne sjećam da mi je dosad netko povjerio takvu vrstu grijeha. Nisam bolji od otaca svojih, rekao bi biblijski pisac, pa se, nažalost, ni ja nikada nisam zbog toga ispovjedio. (...) Isto smo tako obvezani na vjernost svojoj temeljnoj misli u jednom govoru ili razgovoru te zbog velikog proširivanja teme često snosimo odgovornost zašto se ono glavno i vrijedno izgubilo u sporednom i nevažnom. (Anton Tamarut, “Oduševljeno bez fanatizma”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.