Kršćanska sadašnjost d.o.o.

BLAGOSLOVLJENA I OTVORENA NOVA KNJIŽARA KS-a U MARIJI BISTRICI

U petak, 1. ožujka u Mariji Bistrici blagoslovljena je nova knjižara Kršćanske sadašnjosti koja je time počela s radom.Na početku je sve pozdravio direktor KS-a mr. Robert Šreter izrazivši zadovoljstvo što je ta naša izdavačka kuća sada bliže vjernicima u srcu Zagorja, ali i svim marijanskim hodočasnicima.
Novu je, ukusno uređenu, prodavaonicu blagoslovio župnik Marije Bistrice mons. Zlatko Koren koji je također izrazio zadovoljstvo rekavši kako je ovo već dugo očekivao.
Nazočno je bilo više svećenika iz zagorskih župa te zainteresirani vjernici koji su izrazili veliku radost što po dobru knjigu, ali i nabožne predmete, više neće morati putovati u Zagreb.
Nova će knjižara raditi tijekom tjedna od 9 do 15 sati, a subotom i nedjeljom od 9 do 18 sati.

Misao dana

Razmislimo malo o djelatnu udioništvu Marije i svetog Ivana na Golgoti. Oni bijahu tamo, dopustili su se u tišini zahvatiti, prožeti i oblikovati otajstvom križa. Ne bih li se ja, sa svoje strane, trebao pobrinuti kako znati umrijeti s Isusom u svakoj euharistiji i prihvaćam li da umrem svom grijehu? Je li moj kršćanski život sagrađen na molitvi i na istinskoj prisnosti s Bogom? Koje mjesto imaju molitva i riječ Božja u mom životu? Na svakom od naših euharistijskih slavlja morali bismo reći kao sveti Pavao: »Dan za danom umirem [...] u Kristu Isusu, Gospodinu našem« (1 Kor 15, 31). (Robert Sarah – Nicholas Diat, “Zamalo će večer i dan je na izmaku”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.