Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Bogoslovska smotra 2012 br. 1

Prvi broj Bogoslovske smotre za ovu godinu pojavio se u novoj boji i s novim glavnim urednikom Tončijem Matulićem. Budući da je donedavni glavni urednik, ujedno i tadašnji direktor Kršćanske sadašnjosti, Željko Tanjić preuzeo službu rektora Hrvatskoga katoličkog sveučilišta, novi glavni urednik napisao je uvodni tekst posvećen skoroj 50. obljetnici početka II. vatikanskog koncila. U tekstu je, među ostalim, pohvalio Krš

Misao dana

Draga braćo svećenici, mi nismo sirotani! Imamo majku Mariju, Crkvi. Dragi svećenici, Crkva nas ljubi kako samo majka može ljubiti. Svi zajedno činimo jednu obitelj, sveti narod Božji. Ljubimo strastveno Crkvu. U njoj ćemo naći milost da svoje svećeništvo živimo u radosti i sa žarom, milost da se posve iznova darujemo kako bismo slijedili Krista i prinosili mu svoje živote za spas duša. (Robert Sarah – Nicholas Diat, “Zamalo će večer i dan je na izmaku”)

×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.