Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Dan Kršćanske sadašnjosti 22. veljača 2010. godina

PROGRAM:

12.00 sati
kapela Ranjenog Isusa, Ilica 1.
Sv. Misa za pokojnike utemeljitelje, suradnike, podupiratelje i prijatelje Kršćanske sadašnjosti. Euharistijsko slavlje predvodit će prof. dr. Željko Tanjić, direktor KS-a.
13.00 sati
Dvorana II – Pastoralni institut Zagrebačke nadbiskupije, Kaptol 29a
Kolokvij: Predstavljanje Zbornika radova sa dvodnevnog znanstvenog simpozija »Nastanak i razvitak Kršćanske sadašnjosti«

Zbornik će predstavljati:

o. Bono Zvonimir Šagi
prof. dr. Adalbert Rebić
Albert Turčinović
Nastanak_i_razvitak_Kr__anske_sada_njost_i_logo-(1).jpg

 

Misao dana

Kao što postoji grijeh neumjerenosti u jelu i piću, postoji i grijeh neumjerenosti u govoru, samo što se kao ispovjednik ne sjećam da mi je dosad netko povjerio takvu vrstu grijeha. Nisam bolji od otaca svojih, rekao bi biblijski pisac, pa se, nažalost, ni ja nikada nisam zbog toga ispovjedio. (...) Isto smo tako obvezani na vjernost svojoj temeljnoj misli u jednom govoru ili razgovoru te zbog velikog proširivanja teme često snosimo odgovornost zašto se ono glavno i vrijedno izgubilo u sporednom i nevažnom. (Anton Tamarut, “Oduševljeno bez fanatizma”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.