Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Dječji crkveni zbor "Anđeo" IZVOR RADOSTI CD 1 i 2

Dječji crkveni zbor iz Rovišća, sastavljen uglavnom od prvopričesnika, pod stručnim vodstvom Biserke Horvat, snimio je dvostruki nosač zvuka i to jedan s vokalno instrumentalnom, a drugi s samo s instrumentalnom izvedbom poznatijih suvremenih duhovnih pjesama. Skladno izvođenje tih pjesama bit će od koristi kako najmlađima, tako i vjeroučenicima i vjeroučiteljima u njihovu radu, ali i svima koji u iskrenome dječjem pjevanju žele doživjeti radostan izraz vjere i predanja kako to već znaju i uče nas djeca. Suvremena i vedra glazbena produkcija ovaj nosač zvuka privući će i zahtjevnijeg slušatelja, a vedri dječji pjev bit će poticaj mnogima da i sami zapjevaju s najmanjima.

Misao dana

Kao što postoji grijeh neumjerenosti u jelu i piću, postoji i grijeh neumjerenosti u govoru, samo što se kao ispovjednik ne sjećam da mi je dosad netko povjerio takvu vrstu grijeha. Nisam bolji od otaca svojih, rekao bi biblijski pisac, pa se, nažalost, ni ja nikada nisam zbog toga ispovjedio. (...) Isto smo tako obvezani na vjernost svojoj temeljnoj misli u jednom govoru ili razgovoru te zbog velikog proširivanja teme često snosimo odgovornost zašto se ono glavno i vrijedno izgubilo u sporednom i nevažnom. (Anton Tamarut, “Oduševljeno bez fanatizma”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.