Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Dobitnici nagradnih hodočašća u Rim

Kao što smo vas obavješćivali i na ovim stranicama, u petak 4. travnja završila je naša nagradna igra „Kana vas nagrađuje“. Izvučeni su sretni dobitnici triju nagrada:

1. nagrada – Dvodnevno hodočašće za 2 osobe na proglašenje svetima papa Ivana XXIII i Ivana Pavla II. 26. i 27. travnja 2014. godine dobila je: KRUNOSLAVA KREGAR, Bencekovićeva 54; 10020 NOVI Zagreb.

2. nagrada – Jednodnevno hodočašće za dvije osobe na proglašenje svetima papa Ivana XXIII. i Ivana Pavla II. 27. travnja dobila je: MARA MATEŠIĆ, A. Mihanovića, 10370 Dugo Selo. Naknadno se gospođa Mara odrekla svoje nagrade u korist svoga nećaka, o čemu je obaviješten organizator hodočašća.

3. nagrada – Jednodnevno hodočašće za dvije osobe na proglašenje svetima papa Ivana XXIII. i Ivana Pavla II. 27. travnja dobila je: MANDICA BABIĆ - s. Fides, Šestinski vijenac 3, 10000 Zagreb.

Svim dobitnicima srdačno čestitamo!

Kana vas, međutim, i dalje nagrađuje.

Misao dana

Razmislimo malo o djelatnu udioništvu Marije i svetog Ivana na Golgoti. Oni bijahu tamo, dopustili su se u tišini zahvatiti, prožeti i oblikovati otajstvom križa. Ne bih li se ja, sa svoje strane, trebao pobrinuti kako znati umrijeti s Isusom u svakoj euharistiji i prihvaćam li da umrem svom grijehu? Je li moj kršćanski život sagrađen na molitvi i na istinskoj prisnosti s Bogom? Koje mjesto imaju molitva i riječ Božja u mom životu? Na svakom od naših euharistijskih slavlja morali bismo reći kao sveti Pavao: »Dan za danom umirem [...] u Kristu Isusu, Gospodinu našem« (1 Kor 15, 31). (Robert Sarah – Nicholas Diat, “Zamalo će večer i dan je na izmaku”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.