Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Jedinstveni popust na Svećeničkom danu

Kršćanska sadašnjost prigodom Svećeničkog dana Zagrebačke nadbiskupije 7. ožujka 2016. nudi svećenicima posebni popust na komplet svojih izdanja koja idu uz Jubilej milosrđa.


Umjesto 700,00 kn, kolika je stvarna vrijednost knjiga, pa i umjesto 490,00 koliko je iznosio popust na Teološko-pastoralnome tjednu, svećenici će komplet knjiga tom prigodom moći nabaviti za svega 400,00 kn.

Popust kompleta moguće je ostvariti samo za vrijeme Svećeničkog dana na Šalati i u knjižarama KS-a u Zgrebu (Kaptol 1 i Kaptol 29).

U komplet ulaze sljedeća izdanja:

Papa Franjo, CRKVA MILOSRĐA
Papa Franjo, MISERICORDIAE VULTUS/ LICE MILOSRĐA (D-168)
Kongregacija za kler, SVEĆENIK-SLUŽITELJ BOŽJEGA MILOSRĐA (D-164)
W. Kasper, MILOSRĐE
R. Fisichella, ZNACI JUBILEJA                
Ch. Schönborn, NAŠLI SMO MILOSRĐE
W. Kasper, PAPA FRANJO - Revolucija nježnosti i ljubavi
G. Müller, SIROMAŠTVO

PREKLOPNIK JUBILEJ MILOSRĐA
NALJEPNICA JUBILEJ MILOSRĐA
POSTER GODINA MILOSRĐA
PLAKAT MILOSRDNI KAO OTAC
PLAKAT JUBILEJ MILOSRĐAOsim gore navedenog kompleta posebni popust vrijedi
i za upravo objavljen dokument

Papinske biblijske komisije,
NADAHNUĆE I ISTINA SVETOGA PISMA (D-170)
.Dokument se također uklapa u Jubilej milosrđa jer postavlja teška pitanja kao što je:
Je li Bog milosrdni Otac ili Bog nasilja? U Bibliji nailazimo na proturječja, povijesne netočnosti, nevjerojatna pripovijedanja i, u Starome zavjetu, propise i moralna ponašanja koji su u sukobu s Isusovim poučavanjem.

KOJA JE ISTINA TIH BIBLIJSKIH ODLOMAKA?
KAKO SEBI I DRUGIMA PROTUMAČITI "TEŠKE" STRANICE BIBLIJE?

Odgovor nudi najnoviji dokument PBK-e, koji ne izostavlja ni tumačenje najteže shvatljivih biblijskih opisa: stvaranje, Abraham, prijelaz preko Crvenog mora, opisi čuda, uskrsni opisi, nasilje, zakon uništenja, molitva koja traži osvetu, socijalni položaj žena, i drugo.
Samo prigodom Svećeničkog dana Zagrebačke nadbiskupije, umjesto 60,00 kn, dokument se može nabaviti po cijeni od 45,00 kn.

Potražite KS na Šalati i na Kaptolu!

Misao dana

Kao što postoji grijeh neumjerenosti u jelu i piću, postoji i grijeh neumjerenosti u govoru, samo što se kao ispovjednik ne sjećam da mi je dosad netko povjerio takvu vrstu grijeha. Nisam bolji od otaca svojih, rekao bi biblijski pisac, pa se, nažalost, ni ja nikada nisam zbog toga ispovjedio. (...) Isto smo tako obvezani na vjernost svojoj temeljnoj misli u jednom govoru ili razgovoru te zbog velikog proširivanja teme često snosimo odgovornost zašto se ono glavno i vrijedno izgubilo u sporednom i nevažnom. (Anton Tamarut, “Oduševljeno bez fanatizma”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.