Kršćanska sadašnjost d.o.o.

KANA VAS NAGRAĐUJE - U OČEKIVANJU IZVLAČENJA


Od danas, 1. travnja (nije prvotravanjska šala!!!) pa do 4. travnja svi oni koji su kupili ožujski broj Kane i uključili se u Nagradnu igru ulaze u krug potencijalno nagrađenih hodočasnika u Rim na proglašenje svetima papa Ivana XXIII. i Ivana Pavla II.


U petak, 4. travnj - točno u 12 sati sati na facebook profilu KS-a  možete pratiti izvlačenje nagrađenih.


I zapamtite - to nije sve! KANA VAS I DALJE NAGRAĐUJE!

Od sljedećeg, travanjskog broja Kane počinje teći novi nagradni ciklus.

Bit će potrebno skupiti više kupona i sudjelovati u velikom nagradnom hodočašću o čemu ćemo izvijestiti u narednim borjevima KANE!


POSTANITE I OSTANITE ČITATELJI KANE - ZA LJEPŠE I SRETNIJE DANE!


Misao dana

Kao što postoji grijeh neumjerenosti u jelu i piću, postoji i grijeh neumjerenosti u govoru, samo što se kao ispovjednik ne sjećam da mi je dosad netko povjerio takvu vrstu grijeha. Nisam bolji od otaca svojih, rekao bi biblijski pisac, pa se, nažalost, ni ja nikada nisam zbog toga ispovjedio. (...) Isto smo tako obvezani na vjernost svojoj temeljnoj misli u jednom govoru ili razgovoru te zbog velikog proširivanja teme često snosimo odgovornost zašto se ono glavno i vrijedno izgubilo u sporednom i nevažnom. (Anton Tamarut, “Oduševljeno bez fanatizma”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.