Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Knjižara Osijek: SUSRET S AUTORM - 25. 03. 2014.

U knjižari Kršćanske sadašnjosti „Dr. Josip Turčinović“ na Trgu slobode bb u Osijeku (kod otaca kapucina) pokrećemo povremena događanja nazvana SUSRET S AUTOROM.


Nastojat ćemo, prema našim mogućnostima, da se takvi susreti događaju barem jednom u tri mjeseca.


Prvi na redu je susret na blagdan Blagovijesti, u utorak 25. ožujka 2014. u 18 sati, a gost je dr. Anton Tamarut, autor koji je u KS-u objavio više knjiga. U razgovornoj formi autor će govoriti o svojem pisanju, zanimanju, knjigama i planovima, a čitat će se također i kraći odlomci iz knjiga, što može biti popraćeno i pokojom prikladnom šansonom…


Veselimo se Vašem dolasku!

Misao dana

Draga braćo svećenici, mi nismo sirotani! Imamo majku Mariju, Crkvi. Dragi svećenici, Crkva nas ljubi kako samo majka može ljubiti. Svi zajedno činimo jednu obitelj, sveti narod Božji. Ljubimo strastveno Crkvu. U njoj ćemo naći milost da svoje svećeništvo živimo u radosti i sa žarom, milost da se posve iznova darujemo kako bismo slijedili Krista i prinosili mu svoje živote za spas duša. (Robert Sarah – Nicholas Diat, “Zamalo će večer i dan je na izmaku”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.