Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Krenula prodaja aplikacije HR Biblija za iPhone

Od subote, 10. ožujka 2012. godine u prodaji se nalazi aplikacija HR Biblija za iPhone (© Kršćanska sadašnjost), koja, putem jednostavnog i intuitivnog korištenja, omogućuje lagani pristup cjelovitome biblijskom tekstu pohranjenom na uređaju.
Aplikacija HR Biblija (verzija 1.0) za iPhone u izdanju Kršćanske sadašnjosti donosi najbolji i najvjerodostojniji tekst prijevoda Biblije na hrvatski jezik, koji se koristi u liturgijskoj praksi.
Aplikacija se pokreće na uređajima iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S te iPod touch uređajima druge, treće i četvrte generacije, a i svi nadolazeći uređaji bit će također podržani. Na iPad uređajima aplikacija se, kao i svaka druga aplikacija oblikovana za iPhone, pokreće u 1x i 2x načinu rada.
Uz standardno čitanje teksta po biblijskim knjigama i poglavljima, aplikacija HR Biblija korisniku omogućuje dodavanje oznaka, pretraživanje po pojmu, pretraživanje po broju i vođenje dnevnika čitanja.
Pri izradi aplikacije posebna pozornost dana je prikazu biblijskog teksta. Tako korisnik, u bilo kojem trenutku, može promijeniti veličinu i vrstu fonta, uključiti prikaz preko cijelog zaslona, čitati tekst u »landscape« (pejzažnom ili vodoravnom) i »portrait« (portretnom ili okomitom) obliku, te izabrati dnevni, noćni, biblijski ili »soft« (ugodniji za čitanje) prikaz teksta.
Osim nabrojenih funkcionalnosti, kasnije verzije ove aplikacije sadržavat će i dodatne mogućnosti kao što su dijeljenje teksta putem facebooka, twittera, SMS-a ili e-maila.
Redovitim dograđivanjem aplikacije, širenjem njezinih funkcionalnosti, ali i obogaćivanjem sadržaja koje nudi, aplikacija HR Biblija postaje trajna vrijednost pohranjena u Vašem iPhone ili iPod touch uređaju.
Cijena aplikacije je 4,99 USD, a aplikaciju je moguće kupiti putem AppStore-a.

Misao dana

Razmislimo malo o djelatnu udioništvu Marije i svetog Ivana na Golgoti. Oni bijahu tamo, dopustili su se u tišini zahvatiti, prožeti i oblikovati otajstvom križa. Ne bih li se ja, sa svoje strane, trebao pobrinuti kako znati umrijeti s Isusom u svakoj euharistiji i prihvaćam li da umrem svom grijehu? Je li moj kršćanski život sagrađen na molitvi i na istinskoj prisnosti s Bogom? Koje mjesto imaju molitva i riječ Božja u mom životu? Na svakom od naših euharistijskih slavlja morali bismo reći kao sveti Pavao: »Dan za danom umirem [...] u Kristu Isusu, Gospodinu našem« (1 Kor 15, 31). (Robert Sarah – Nicholas Diat, “Zamalo će večer i dan je na izmaku”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.